Ako funguje obliekanie v škôlke?

12. aug 2024

Ahojte, ako to funguje v skolke, ked napr rano je chladnejsie, tak dam dietatu mikinu, ale potom sa otepli a dieta by bolo treba vyzliect ale samemu mu to ani nenapadne ani to nezvladne. A tiez naopak, ked je treba dat na tricko mikinu. Pomozu ucitelky podla pocasia alebo sa dieta pari/je mu zima?

januska12323
12. aug 2024

Do triedy ho vyzlečieš ty, mikinu dáš do skrinky a keď pôjdu von oblečú pani učiteľky podľa počasia. Ak máš nejaké špeciálne požiadavky povieš pani učiteľke ráno.

thereisabear
12. aug 2024

V škôlke je zvyčajne dosť teplo, môj nikdy v mikine v triede nebol.

katkaseiner
12. aug 2024

odporucam obliekat vrstvovito.. niekedy rano je fakt chladno a cez den moze byt este vlemi prijemne... vacsinou musim povedat ze ucitelky dozru nech nie je preobliekane... ale teda mne sa uz stalo ze syna vzali na prechadzku v decembri v pancuskach 😝

petamich
12. aug 2024

u nas v skolke to manazuju a z/obliekaju podla pocasia

nikpa
12. aug 2024

Deti nechávam v škôlke vždy len v tričku, cez zimu v dlhom, cez leto v krátkom rukáve. Mikinu, bundu, vrchné nohavice v zime, vyzliekam a nechávam v skrinke. Keď idú von, učiteľky deti poobliekajú. Chápem tvoje obavy ale často sú zbytočné 🙂 niekedy my matky riešime veci, ktoré deti v škôlke nebudú vôbec trápiť.

katesocka
12. aug 2024

U syna v škôlke je napr také teplo aj v zime, že on nosí stále krátky rukáv (aj keď on je asi jediný 🙈) a spí v krátkych nohaviciach celý rok.

dory11
15. aug 2024

Tak dieťa by sa malo vedieť čo najviac obliecť sama samozrejme že učiteľky pomôžu ale nemôžu zase každé dieťa obliekať veď sa nedostanú ani vonku