Dobrý večer všetkym, kto by nam poradil?
dcerka mala teraz 21.augusta 3 roky. v čase ked sa podavali prihlašky sme nemali trvaly pobyt v ba- nm, takže samozrejme ju neprijali. teraz sme to konečne ako tak vybavili, ale 2 september sa bliži a ja neviem či mame ešte šancu :(( už sme boli v par školkach no prazdninovy režim- všetko zatvorene.. :(( kedy teda ist? rovno druheho septembra? či potom? vobec neviem :(( dakujem každemu za radu.
dakujem, to nie je taka malička školka pri takych garažach? vzadu na ursiniho? bo tam mi ju nevzali... :D
Mishka22, nie, táto je hneď veľa tehelnej. Ale dlho nečakaj, skús cinknúť alebo skočiť tam.
podla mna uz na druhy den ak nie este v ten isty uz mali nahradu... skolky v BA to je katastrofa. riesila som prestup, koli tomu ze sme sa prestahovali a potrebovala som nieco blizsie. a po tyzdni telefonovania do vsetkych skolok od Race po Stare Mesto uplne beznadajne a to bolo v case podavania prihlasok.. a podla mna teraz je situacia este tazsia, lebo ta porodnost bola najvyssia rok-dva po mojej mladsej dcere.
Bets, áno je to možné, že náhradníka mali hneď ale niekedy aj motyka vystrelí. 😵
to ano, treba skusat..
Mishka22, skús sa opýtať na Rešetkovej. Ja som tam minulý týždeň niesla oznámenie, že mi k nim malý nakoniec nenastúpi - vybavila som inú, tak sa po ňom miesto uvoľnilo. Je to BA III, tak možno výjdu v ústrety. Najlepšie bude tam osobne zaskočiť. 😉