Ako dostať dcérku do škôlky v BA po prisťahovaní?

mishka22
24. aug 2010

Dobrý večer všetkym, kto by nam poradil?
dcerka mala teraz 21.augusta 3 roky. v čase ked sa podavali prihlašky sme nemali trvaly pobyt v ba- nm, takže samozrejme ju neprijali. teraz sme to konečne ako tak vybavili, ale 2 september sa bliži a ja neviem či mame ešte šancu :(( už sme boli v par školkach no prazdninovy režim- všetko zatvorene.. :(( kedy teda ist? rovno druheho septembra? či potom? vobec neviem :(( dakujem každemu za radu.

uznetusim
25. aug 2010

Mishka22, skús sa opýtať na Rešetkovej. Ja som tam minulý týždeň niesla oznámenie, že mi k nim malý nakoniec nenastúpi - vybavila som inú, tak sa po ňom miesto uvoľnilo. Je to BA III, tak možno výjdu v ústrety. Najlepšie bude tam osobne zaskočiť. 😉

mishka22
autor
25. aug 2010

dakujem, to nie je taka malička školka pri takych garažach? vzadu na ursiniho? bo tam mi ju nevzali... :D

uznetusim
25. aug 2010

Mishka22, nie, táto je hneď veľa tehelnej. Ale dlho nečakaj, skús cinknúť alebo skočiť tam.

bets
25. aug 2010

podla mna uz na druhy den ak nie este v ten isty uz mali nahradu... skolky v BA to je katastrofa. riesila som prestup, koli tomu ze sme sa prestahovali a potrebovala som nieco blizsie. a po tyzdni telefonovania do vsetkych skolok od Race po Stare Mesto uplne beznadajne a to bolo v case podavania prihlasok.. a podla mna teraz je situacia este tazsia, lebo ta porodnost bola najvyssia rok-dva po mojej mladsej dcere.

uznetusim
25. aug 2010

Bets, áno je to možné, že náhradníka mali hneď ale niekedy aj motyka vystrelí. 😵

bets
25. aug 2010

to ano, treba skusat..