Aké máte skúsenosti so ZŠ Esprit?

af1301
8. mar 2020

Prosim vas ma niekto dieta v sukromnej skole Esprit. Aky je Vas nazor na skolu, zvazujem tam zapisat dceru na ich elokovane pracovisko na Borodacovej ulicu. Pripadne poradte skolu so zvysenou vyucbou anlictiny. Som z Malinova. Dakujem

katkup
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
katka1906
16. apr 2021

@katkup mozem sa prosim opytat z ktoreho rocnika odchadzate? Dakujem moc

adadada24
8. jan 2022

@af1301 dobrý deň prosím vás podarilo sa vám získať nejaké hodnotenia? Mna by to celkom zaujimalo, zvažujem nultý ročník elokovanej triedy súkromnej ZŠ na Borodacovej…ďakujem

niky1975
14. jan 2022

@adadada24 prosim Vas zistili ste nejake info ohladom skoly Esprit? Dakujem

adadada24
22. jan 2022

@niky1975 dobrý deň nedostal som žiadnu odpoved ohľadom elokovanej triedy na Borodacovej

katkup
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
adadada24
7. feb 2022

@niky1975 nie nič

litts
26. mar 2022

@af1301 Dobry den Podarilo sa Vam medzicasom ziskat blizsie info?Na webe a v diskusiach,zial,moc hodnoteni nie je.Budem vdacna za info

katkup
30. mar 2022

0 - nulty rocnik nakoniec na Borodacovej otvaraju 🙂 ak sa deticky nudia v skolke, tak ju tam odporucam, maju tam uz par rokov za sebou velmi dobru p.ucitelku Simonku a vie to s detickami 🙂 verim, ze aj buduci rok tam bude, lebo tiez uvazujeme nasho skolkara tam dat, kedze poblizku byvame

ullala
18. sep 2022

Baby a mate tam niektora aj skolaka? Ako sa vam skola pozdava?

af1301
autor
20. sep 2022

@ullala ja tam mam 3tia
cku. Ostaneme celý prvý stupeň. Škola sa mi páči hoci viem si predstaviť aj niečo lepšie. No tento rok konecne posilnili učiteľský zbor.

ullala
20. sep 2022

@af1301 dakujem a tu anglictinu tam maju na dobrej urovni?

pitufienka
19. jan 2023

Ahojte zvazujem prestup syna do druheho rocnika od nasledujuceho skolskeho roka. Mame nejake aktualne info? Je vyucba AJ na urovni aku tvrdia na strankach? Ako ste spokojni s vyucujucimi? Dakujem pekne 🙂