Ahojte maminy zo ZA, prosim Vas, aka je aktualna situacia v ZA so skolkami? Mame syna 4r. a planujeme stahovanie, tak by ma zaujimalo, na co sa pripravit - ci je vobec sanca dostat sa do statnej, ake su vase skusenosti, kolko sa mesacne plati, ako ste so skolkami spokojne (strava, pristup..), ako dlho su skolky otvorene atd.. Dakujem za odpovede! 😉
Su dost plne a plati sa cca.50 e a su otvorene kazda inac aj ina uroven v kazdej...
no podla toho kam idete, my na Vlcincoch mame so skolkou problem, je ich tu sice 5 ale dostat sa tam je horor, pocas roka vezmu len ked maju miesto volne, teraz nie je sanca lebo po zapise z marca su plne a maju kopu odmietnuti, na kazdu skolku toho rok cez 100 ziadosti a brali po 20 deti... asi tak
Ja som síce z Diviny..cca 5km od ZA...u nás beznádejný stav, ale skúšala som v Budatíne, kde najprv vychádzali v ústrety, ale tým, že už Divina nespadá pod ZA tak som mala smolu...Interné nariadenie...najprv naplniť stav deťmi so ZA a až potom môžu inostranci. Tak to vyskúšaj tam
Viem že MŠ v Marčeku brali aj deti dvojročné, tak tam asi nebude tak plno
Do školky sa dávajú prihlášky v marci. Zoberú ti dieťa aj teraz, ale len tam kde nie je naplnený stav. Zisťovala som v Martine a tam je to všetko preplnené.