5 ročný synček sám seba bije

seemani
3. dec 2014

Niekedy len tak bezdôvodne, ale väčšinou keď niečo vyparatí a vyhreším ho, tak si capne po hlave.. začína nám to dosť vadiť, je to divné a neviem prečo to robí.. nejaké rady ako tomu predísť alebo prečo to robí? je to normálne?

stefka33
3. dec 2014

@seemani Už tu bola taká diskusia. A môžem ťa ubezpečiť, že to robí množstvo detí, aj môj to robil. Keď to začne robiť, tak mu chyť rúčky aby nemohol pokračovať a miernym hlasom mu dohovor, aby si neubližoval. Po čase s tým sám prestane.

seemani
autor
3. dec 2014

teraz pozerám, má tobyť 1,5 ročný, asi mi ušla 1

pupavka123
3. dec 2014

@seemani My sme mali presne to iste,akonahle sa mu nieco nepacilo co nebolo po nom alebo som mu vynadala,zacal sa plieskat vsade,hlavne po hlave a tvari...tak som si sadla vedla neho a s uplnym kludom ho podporovala..len si daj,kludne,mna to boliet nebude 😀 a casom to preslo...deti do urciteho veku prechadzaju stale nejakym obdobim...ako doslo,tak aj oddide

kryptonka
3. dec 2014

moj ma uz 4 r. a tiez to obcas robi..bije sa po hlave ked ho nieco nahneva alebo najnovsie aj bije pastami po stole alebo po stolicke...len sa ho opytam ze preco to robi ze to je skarede ale nevie mi odpovedat...fakt to asi musi prejst...neviem...

livocka21
4. dec 2014

@seemani aj nas to robi a robi to vela deti...nic divne na tom nie je...on s tym prestane 🙂