Zeny mate takú skúsenosť?
Moje dieťa je veľmi dynamické, najmä jeho hlasové prejavy sú výrazne..
Keď sa teší, píští že ho počuť na celú ulicu...ked sa hnevá tiež....nepomáha nič....mate trik na takéto hlučné deti?
Ziadny trik neexistuje. Len postupne pomaly vysvetlovat, hovorit tichsim hlasom nanho aby vedel ze aj tak sa da.
Preverit ci dobre pocuje. Byvaju aj ohucani zo skolky, skoly, ked pridu domov viac nahlas rozpravaju.
Urcite ta tu obvinia ze ty si hlucna, lebo pre neiktorych ludi je nepochopitelne, ze deti robia aj veci co su im vlastne z povahy, nielen odkukane od nas 🤷
😄😅 vitaj v klube, my máme k tomu ešte 2 ročného čo sa ho snaží napodobňovať. Ja už som to vzdala, upozornenujem tak 5x za hodinu, zbytočne. Keď sa tešia, hrajú, hádajú, tie zvuky vôbec neovládajú 🤦 Ľutujem len našich susedov 😐
@babulkomale presne v skolke musia takto hlasno, lebo by ich nikto nepocul. Tiez toto pozorujem, stale upozornujem, chudaci susedia.
Syn bol taky, ked zle pocul. Jedno ucho nepocul vobec, druhe 40%... v tom veku plynule rozpraval, mal kamaratov, len proste hlucnost ostala... on to inak ako takto zle pocut nepoznal, tak s tym normalne fungoval, odcital s pier, hlasne zvuky jasne pocul aj bez toho... ako mu zoperovali usi, je to ine dieta... ine ti poradit neviem, u nas to bolo toto, skuste si to aspon u usneho overit (namerat usi poriadne), ci je vsetko v poriadku... potom mozes riesit dalsie kroky, emocie kontrolovat by 5 rocne dieta uz malo trochu vediet, ale zas neprehanajme...ked sa tesi nech sa tesi, ked sa hneva, nech sa hneva..