Mamicky kedy zacne dieta davat trocha pozor?aspon trochu?🥺
Priklad: sedi vedla mna na gauci, ide si do vlasov, a tak rozhodi rukmi ze ma “udrie”.
Lezime v posteli, otaca sa a kopne ma. Ked to brucho schyta tak to prijemne neni.otoci sa ze mi da pusu a dostanem celovku🤣
Ide do kuchyne a stupi na psa..🙄 dobre nemame bernardina ale je viditelny.
Potvorka bude mat koncom septembra 5 rokov . Aj sa stale ospravedlni ale uz mi to trochu vadi no…cez vikend da aj 20 takychto nechcenych fyzickych utokov🤣🤣🤣🤣
Inak je to klasika dieta,na jej vek sikovna,energeticka, je s nou vsetko v poriadku😂
Zn. Neumyselne tyrana matka🤣
Ma 5 rokov, je to úplne normálne. Jej pozornosť je stále sústredená na milión veci, takéto nepozornosti sú bežné.
no ja ti neviem ale mam 37 a take veci sa mi deju 🤷♀️😁
No, inak, fakt je, že asi to majú podedené. Teda, tí nasi určite. Lebo ja sa viem tiež všelijako špeciálne doraziť, napríklad sa rozplesknúť o sklenú stenu hneď vedľa dverí... 🤣
Moja má 6 a pól, ide tersz do školy a rovnsko. Strašne nepozorna. Ju na prvom výlete stratia, lebo sa dakde zabudne 😩
@galganka jeziiis😨😨😨🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ty si cislo
@lucia147852 ze sa zabudne ,ujuj …😄 zlata
@lucia147852 nezabudne neboj, môj má 12 a stale je taký. Zvládol všetky jednodňové výlety na 1* a aj školu v prírode. Síce im neúmyselne ukradol tanier, ale došiel s triedou živý a zdravý. Týždňový pobytovy tábor zvládol tiež skvelo. Síce priniesol cudzie spodky a nechal tam svoje topánky, šiltovku a osušku...
Ja som ich už od škôlky učila celé meno, adresu a môj mobil, plus svokor je živnostník, tak aj názov firmy, aby sa dovolali jemu tí, čo nájdu deti, ak by sa náhodou stratili
@majulino si má povzbudila 😃 aj ja ju učím presne toto, aby si pamätala keby náhodou. Ona je strašný popleta.
Neboj ja som dostala motykou po hlave … lebo iniciativne vykopaval burinu, pri polievani su mokri vsetci okrem kvetin a asi je jediny kto padne do prazdneho bazena a je cely mokry 🙈
To je povaha...prvy pedant...zbiera po takom spoluziakovi veci a oblecko a nosime mu domov 😁 ...extrem bol, ked v zime vysiel zo skoly bez vetrovky
Druhy je zase taky nepozorny, ze zabudne, strati.
Este je moznost ze zle vidi...mozes skusit odsledovat take situacie...ked stupi na psa
U nas detto.tiez uz som sa bala,ale tieto riadky ma ukludnuju,ze je to v pohode :D nie sme sami
Najstaršia má 10 a pol a ešte to neskončilo. Zrovna dnes som dostala plnú fľašu Vinei na nohu z výšky, lebo jej spadla. 🙈🤣