5-ročné dieťa nedáva pozor

27. aug 2023

Mamicky kedy zacne dieta davat trocha pozor?aspon trochu?🥺

Priklad: sedi vedla mna na gauci, ide si do vlasov, a tak rozhodi rukmi ze ma “udrie”.

Lezime v posteli, otaca sa a kopne ma. Ked to brucho schyta tak to prijemne neni.otoci sa ze mi da pusu a dostanem celovku🤣

Ide do kuchyne a stupi na psa..🙄 dobre nemame bernardina ale je viditelny.

Potvorka bude mat koncom septembra 5 rokov . Aj sa stale ospravedlni ale uz mi to trochu vadi no…cez vikend da aj 20 takychto nechcenych fyzickych utokov🤣🤣🤣🤣

Inak je to klasika dieta,na jej vek sikovna,energeticka, je s nou vsetko v poriadku😂

Zn. Neumyselne tyrana matka🤣

galganka
27. aug 2023

Najstaršia má 10 a pol a ešte to neskončilo. Zrovna dnes som dostala plnú fľašu Vinei na nohu z výšky, lebo jej spadla. 🙈🤣

nika23t
27. aug 2023

Ma 5 rokov, je to úplne normálne. Jej pozornosť je stále sústredená na milión veci, takéto nepozornosti sú bežné.

petamich
27. aug 2023

no ja ti neviem ale mam 37 a take veci sa mi deju 🤷‍♀️😁

autor
27. aug 2023

@galganka 🤣🤣🫣🫣🫣🫣 no vdaka tak to este musim nejaky ten rok dat😂
@nika23t hej jasne su ja som myslela ze snad s nastuom skoly sa to aspon o 99,9% zlepsi🫣

galganka
27. aug 2023

No, inak, fakt je, že asi to majú podedené. Teda, tí nasi určite. Lebo ja sa viem tiež všelijako špeciálne doraziť, napríklad sa rozplesknúť o sklenú stenu hneď vedľa dverí... 🤣

lucia147852
27. aug 2023

Moja má 6 a pól, ide tersz do školy a rovnsko. Strašne nepozorna. Ju na prvom výlete stratia, lebo sa dakde zabudne 😩

autor
27. aug 2023

@galganka jeziiis😨😨😨🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ty si cislo
@lucia147852 ze sa zabudne ,ujuj …😄 zlata

majulino
27. aug 2023

@lucia147852 nezabudne neboj, môj má 12 a stale je taký. Zvládol všetky jednodňové výlety na 1* a aj školu v prírode. Síce im neúmyselne ukradol tanier, ale došiel s triedou živý a zdravý. Týždňový pobytovy tábor zvládol tiež skvelo. Síce priniesol cudzie spodky a nechal tam svoje topánky, šiltovku a osušku...
Ja som ich už od škôlky učila celé meno, adresu a môj mobil, plus svokor je živnostník, tak aj názov firmy, aby sa dovolali jemu tí, čo nájdu deti, ak by sa náhodou stratili

lucia147852
27. aug 2023

@majulino si má povzbudila 😃 aj ja ju učím presne toto, aby si pamätala keby náhodou. Ona je strašný popleta.

olimuc
27. aug 2023

Neboj ja som dostala motykou po hlave … lebo iniciativne vykopaval burinu, pri polievani su mokri vsetci okrem kvetin a asi je jediny kto padne do prazdneho bazena a je cely mokry 🙈

euka210
27. aug 2023

To je povaha...prvy pedant...zbiera po takom spoluziakovi veci a oblecko a nosime mu domov 😁 ...extrem bol, ked v zime vysiel zo skoly bez vetrovky
Druhy je zase taky nepozorny, ze zabudne, strati.
Este je moznost ze zle vidi...mozes skusit odsledovat take situacie...ked stupi na psa

lienka9
27. aug 2023

U nas detto.tiez uz som sa bala,ale tieto riadky ma ukludnuju,ze je to v pohode :D nie sme sami