4-ročné dieťa v škôlke veľmi plače

miriam7979
7. nov 2024

Ahoojte prosim Vas poraďte my co robit uz som fakt nešťastná …dcerka 4 rocna (teraz mala 4) zacala chodit do škôlky …a strasne plače každé rano aj v skolke aj potom take záchvaty ze sa uz 2 krat povracala tam..ani spat tam nic nechce, troska sa napapa ale nejde o to…ide o to ze ako strasne plače dohovarame jej všetci a aj tak sľubujeme hory doly a aj tak …pridem pre ňu aj na obed aj tak nic nepomáha …je to moje druhé dieťa staršia tiez plakala 3 roky vkuse ale len troska mrncala a pohode ale tato mensia je to snou hrozne …neviete my poradiť ze co snou robit alebo ake mate Vy stym skúsenosti? Bola by som Vam moc vďačná lebo ja som uz bezradná a nešťastná …uz aj pritych učiteľkach sa cítim jak debil …ja si myslim ze je problem v tom ze su moc naviazané na mna deti lebo nikto my snimi nepomáha okrem manžela ani starý rodičia nikto a niesu zvyknuté byt bezomna inak si to neviem vysvetliť …ma tam aj kamosky vsetko v skolke …uz som rozmýšľala ze ju nedám tento rok ze dam ju az v septembri ale nic by som tym asi nevyhrala len by ma to počkalo dalsi rok …🤷🏼‍♀️

sisska96
7. nov 2024

No nič, treba vyčkať kým si zvykne. Moja švagriná je učiteľka na MŠ, a povedala, že revú každí deň aj 2-3mesiace nové deti, samozrejme nie všetky ale stále sú pár extrémnych prípadov

sisska96
7. nov 2024

Viem že môj brat každé ráno zvracal, reval, potom si zvykol a reval poobede lebo nechcel ísť domov :D

deti95060810
7. nov 2024

nechaj ju v mš... aspoň doobeda.
zvykne si.

januska12323
7. nov 2024

Počkaj kým si zvykne, ak to bude pretrvávať budeš musieť nájsť iné riešenie.

veklipo
7. nov 2024

Moje obe deti plakali do 5r. Kadzdy den a strasne. Trhalo mi to srdce, hnevala som sa, kaslala som to, v predskolskej sa prepli a uplne sa do skolky tesili. Chce to cas.

kacena4
7. nov 2024

takmer každé najmä citlivejšie dieťa preplače nejaký čas v škôlke... chce to čas trpezlivosť a nenaťahovať odovzdávanie dieťaťa pred dverami

ludka0309
11. nov 2024

Aj moj syn takto plakal prvy mesiac/ dva potom ked uz si ako tak zvykol prikla korona, zatvarali sa skolky takze sme zakazdym znova zacinali na tom istom. Ale nakoniec si zvykol aj ked mne to bolo luto ale tym ze som chodila do prace inej cesty nebolo. Bol 4 roky v skolke kedze je predskolak a prestal rano fnukat a zacal mat skolku rad az v predskolskom rocniku takze vsetko potrebuje cas. Vela sil.