4,5 ročný syn vie urobiť salto

10. aug 2021

Ahojte nás takmer 4.5 rocny syn vie salto (nie kotrmelec), skáče vo vzduchu dosť vysoko. Sam sa to naučil na nasej veľkej posteli. Je to normálne? alebo mame doma pohybový talent 😮

nika23t
10. aug 2021

Určite máte doma veľmi šikovného syna 👍😉 Verím, že pri takom živom striebre musíte mať oči všade... Držím palce, aby malému radosť z pohybu ostala, v dnešnej dobe je to dar, ak má dieťa chuť hýbať sa. A o to viac, ak sa mu aj darí. Ja som v tomto smere úzkostliva mama, v kuse svoje deti upozorňujem, aby boli opatrne... Ale ak bude naďalej trénovať nielen salta, ale aj iné kreácie pod dohľadom skúseného človeka, ktorý ho bude vedieť nasmerovať, tak sa Vám neskôr v budúcnosti určite za to poďakuje 😊

taskataska
10. aug 2021

a chces ho predat do cirkusu, alebo???

martinoocka
10. aug 2021

No môže to byť aj náhoda že sa mu podarilo, ale možno fakt talent. Asi treba zohľadniť aj iné veci ako mu idú, beh, lezenie atď a podľa toho hodnotiť 😊

miska7430
11. aug 2021
autor
11. aug 2021

@nika23t veru niekedy by sa mi krvi nedorezali, co ten stvara. Bude chodiť na plávanie a gymnastiku.

@martinoocka žiadna náhoda on už spravi salto hocikedy s rukami za hlavou 🤪

autor
11. aug 2021

@taskataska trápna poznámka, ale želám veľa lajkov

anjelicek26
11. aug 2021

Preco by to malo byt cudne? Na posteli ci trampoline to deti zvladaju rychlo, uz aj v tomto veku. Len ho jasne upozorni, ze ak ho jediny raz uvidis robit na trave ci chodniku, ze ho dorazis...lebo inak si zlomi tie vazy sam, je to velmi nebezpecne. Moj syn od 6 rokov to salto v stoji aj krasne ustoji na nohy rovne doskoci, od 4 rokov vedel tiez salto robit, ale teda este vacsinou skocil do drepu alebo na zadok.

mondolina
11. aug 2021

ak posteľ dobre pruží, bez problémov, tak malé deti to dajú, tak isto na trampoške.

negymama
11. aug 2021

ked bude chodit na gymnastiku , tam to rozvinie.
Inak moja dcera robila v 8 rokoch mlynske kolo s jednou rukou, potom aj uplne bez ruk. cela sa obratila vo vzduchu a dopadla na nohy. Nachodniku ci trave. Ja to nechapem, vzdy som bola sportove drevo, som rada ze som sa v 19r naucila plavat a v 10 rokoch bicyklovat.

deti95060810
11. aug 2021

nechodí do MŠ? Lebo učiteľky pomerne rýchlo spoznajú talent - aj po pohybovej stránke
Nám tak hneď povedali na 3r. dieťa že má talent na kreslenie - a ja som videla len čmáranice... už skončila aj umeleckú
Alebo skús pohybový krúžok - trénerovi pod rukou prejde kopu detí, vie porovnať...

negymama
11. aug 2021

ono ku kazdemu talentu treba vela vela driny a vytrvalosti, to niekedy rozhodne viac o uspechu ako samotny talent na pohyb.

anjelicek26
11. aug 2021

Asi tak, talent je vec jedna, ale ci bude mat zaujem o realny trening vec druha... deti mi plavaju tri hodiny v tyzdni, maju styri hodiny hadzanej (starsi), dve hodiny (mladsi syn a dcerka), maju gymnastiku (kazdy hodina a pol v tyzdni), teraz chcu zacat s trampolinami... su to drobce, ale sport im velmi prospieva... o vrcholovom sporte nesnivame, ale neuskodi im to...

gbgb
11. aug 2021

Nikdy nevieš čo vyrastie z detí. Treba podporovať, rozvíjať a nenechať sa odradiť. Držím päste, lebo možno máš doma ďalšieho TOP športovca 😉. Gymnastika a plávanie je super voľba na začiatok.