4,5-ročná dcérka odmieta pusu

16. jún 2022

Dcérka odmieta pusu odo mňa, nie vždy, a keď jej dám utrie si ju a nepovedala mi este ze ma lubi a to ma 4 a pol roka a uz vobec mi ona sama od seba nedá pusu, ani neobijme, co robim zle? Inak ju objimam a bozkavam stale denne, az ju tlačím mi vraví.

pribinak
16. jún 2022

Keď je jej to nepríjemne, tak to jednoducho nerob

aduskatt
16. jún 2022

Nič, možno je len nedotyková. Moj syn presne tak isto.....žiadna pusa, nepohladkať, neobjať, netúliť sa.....má to tak od malička, už je dospelý

patka06
16. jún 2022

Nie všetky deti sú "pusinkovacie", možno to preháňaš a preto jej to vadí.

0silvia0
16. jún 2022

nic, len respektovat... a nie nasilu ju bozkavat. Ja som to ako dieta tiez neznasala a ano, utrela som sa.

nikdenikto
16. jún 2022

Bože dúfam že môjho skoro 4 ročného to neprejde tak skoro, on mi hovorí mami pusinkuj ma 🥰 ale keby nechcel asi ho nechám tak nech sa mu náhodou nesprotivim

marianarem
16. jún 2022

Nie kazdy prejavuje lasku dotykmi, je mozne, ze sa to uz nezmeni. A inak na teba ako reaguje? Tesi sa, ked ta vidi po dlhsej prestavke (napr. po skolke)? Vyhladava tvoju spolocnost, zdiela s tebou zazitky? Niekto dava svoju naklonnost najavo iba tym, kazdy je iny. Moj syn tiez absolutne nepusinkuje, slovne tiez nic nevyjadruje, obcas pohladka, no hlavne sa na mna krasne usmieva 🙂 Vobec neriesim, ze by malo byt nieco inac.

januska12323
16. jún 2022

Tak to rešpektuj, super, že si vie povedať čo jej nie je príjemné.

eva112014
16. jún 2022

Mám ešte raz tak staré dieťa a nerado sa pusinkuje tiež. Ona je po otcovi. 😝😂 😇 Hmm, vadilo mi to tiež. Treba to akceptovať tak ako to je. 😎

eva112014
16. jún 2022

@autorka možno ty si bola taká ako dieťa. Alebo tvoj muž. Len pekne sa spýtaj od tvojej mamky, že ako to bolo. Ja som bola taká tiež. Len, keď chcem muža podpichnúť, tak to hovorím na neho. 😁

eva112014
16. jún 2022

@marianarem Neriešiš, lebo syn je možno po tebe. Aj ja si na mojom dieťati všimnem vlastnosť, ktorá mi je “cudzia”.

marianarem
16. jún 2022

@eva112014 Praveze nie, ja pusinkujem denne 🙂 Ale vidim, ze aj my dospeli to mame vselijako, uz len v ramci jednej rodiny su casto diametralne odlisni ludia. Tak proste necakam, ze maly bude ako ja a necakam nejake konkretne prejavy naklonnosti.

kitycat
16. jún 2022

Nechcem sa ta dotknut, ale vsetkeho vela skodi. Aj tejto nasilnej, praim opicej, lasky..

No tak sa neocmulavate ale "len" drzite za rucicku

Nebudes zla matka, ak ju nebudes nasilu cmulat, vsak ti sama hovori, ze ju to tlaci 🌷🌷🌷