Prosím povedzte že niesom v tom jediná a že nie len moje dieta je take divne a boji sa všetkého
Nikde nemôžeme chodiť rodinne oslavy svadby nákupné centrum výlet nic.Miluje traktor kamión hasičov …. Ale len na obrázku v tv ako náhle sme niekde blízko pri nich reve a uteká preč ….Všade reve jak nepríčetný
Dnes už bolo na mna toho dosť keď sme sa vybrali na jarmok hádzal sa o zem vytrhal mi vlasy mihalnice proste úplne katastrofa
Má 3 roky a dnes som povedala že nikde s ním už nepôjdem lebo vždy to skončí hádkou s manželom kvôli nemu
Hanbím sa za neho seba, už nevladzem
Celé prázdniny sedíme doma lebo nemôžeme nikde ich kvôli nemu…
Stretávam sa s ostatnými mamičkami na ihrisku ale to je všetko
Keďže nevie poriadne ešte hovoriť vôbec netuším čo mu je čoho sa boji čo ku vadi a preto sedíme doma ,strácame kvôli nemu kontakt s priateľmi a rodinou keďže nikam nemôžme s ním chodiť …
Neviem či sa to časom zmení alebo treba vyhľadať odbornú pomoc
My sme mali presne to iste...a nedaj boze ze ku nam niekto prisiel a bolo jedno ci rodina alebo niekto iny...tak isto nejaky vylet bez sance...zo dna na den sa to neskutocne zlepsilo...nechcem vyzniet zle ale mi tak padol kamen zo srdca ze nie som jedina s tymto problemom..naozaj to preslo na 80% zo dna na den...je to maximalne vycerpavajuce a u nas ziadne rady nezabrali...
Ale nasa mala nedavno 2 roky
Vysoko citlivé dieťa alebo ina diagnóza. Nečakala by som a navštívila odborníka.
Hadam bojazlive nie?
A ak je to pravda sipim skor diagnozu.
Skus knihu Vysokocitlive dieta. Ono to raz prejde, ale pravdepodobne aj nadalej to este bude, ze trebars na zmeny bude potrebovať viac casu alebo skúšať nove veci bude pomalsie, "bojazlivejsie" nez by si chcela. Proste je povaha taka a niekto ina.
Nie, nie je to normalne spravanie 3-rocneho dietata. Tvojho syna musi vidiet odbornik a tak budete vediet, na com ste a ako pokracovat dalej.
Preco sa s muzom hadate kvoli synovi?
Vytrhal ti vlasy a mihalnice? Prosim? Co ste robili doteraz?
Vysoká citlivosť, ide ruka v ruke s vysokým IQ aj hypersenzitivitou. Môže byť teoreticky aj aspergerov syndróm...
Navštíviť klinickú psychologicku, určite pomôže. Nám takto diagnostikovala Aspergerov syndróm,malý nemá rád hluk a určité zvuky.
Toto mi nepríde ako bojazlive dieťa, ale ako dieťa s nejakou diagnózou
Určite by som sa obrátila na detskú psychologickú