Žienky, prosím Vás, co si o tom myslíte? Možno sa potrebujem len "vyrozprávať". Dcérka 3r presne bola závislák na cumli, doma ho na denný aj nočný spánok musela mať,. V pondelok nastúpila do škôlky, ona aj v jasličkach aj v škôlke zaspavala bez neho, tak sme jej ho úplne zrušili, viem, zle načasovanie a tie stavy, teraz neviem ci zo škôlky ci z cumla, ten si pýta, budí sa, nic nespi. Už neviem čo robiť, prepáčte😔
Nedať, ono to čochvíľa skončí
@daffodil3007 tak toto aj mna zaujíma, presne 3rocna a je to teda masaker, za dudu by vymenila asi aj mna
@kathak presne, len u máš problém, ze mame ešte 10mesacmu doma, a tá sa na ten rev budí 😔 ale odľahlo mi, ze v tom nie som sama
Ja som jej ho zobrala ráno, cez obed ny spánok to bola pohoda, ale večer teda revala asi hodinu kým zaspala a druhy deň bolo všetko super, keďže si ráno nasla hračku od cumlíkovej vily, ktorej maminka dala cumlíky a ona jej za to dala hračku... Takže skus to po riešiť takto, aj keď oneskorene, ale možno zaberie a to sme mali teda doma fakt závisláka... Bežné si odbehla počas hrania na chvíľku pocmulat a potom sa šla hrať ďalej... Ďalší dvaja cumel chvalabohu nechcu
@daffodil3007 Ked uz si jej ho vzala, tak uz nevracaj. Vsetko to trapenie doteraz by bolo zbytocne.
@daffodil3007 u nas to trvalo par dni a zabudla..ale bol to zahul no, musis vydrzat, hlavne jej ho nevrat