Prečo sa správa dieťa s otcom inak?

12. okt 2023

Ahojte, mam doma 2,5 syna, s ktorym sa ako tak da spolupracovat, ma aj obdobie vzdoru. Ja som prisnejsia, ako moj manzel, avsak ked on pride domov z roboty, syn sa premeni. Uteka, krici, neustale mrnci, hysterci, proste brutal. Tie 2-3 hodiny, kym nejde spat mi uberie 5 rokov zo zivota.
Zas nie som taka prisna, ze sa ma vyventilovat, ked pride muz, dobre sa citime...

Co s tym podla vas?

msnesquik
12. okt 2023

Co s tym neviem, ale u nas je to rovnake..a to ma uz 4 roky, najnovsie bojkotuje uz aj skolku

prasiatko30
12. okt 2023

Kolko casu s nim travi otec? A co robi otec ked dieta je kludne? Toto robia velmi casto deti ked su s otcom malo pocas dna, a k nevyvadzaju tak otec akurat tak kuka do pc alebo do mobila a dietatu sa moc nevenuje, ked dieta vyvadza tak dostava od otca aspon nejaku odozvu, i ked negativnu a v pdostate potom neskor je to uz aj naucene a vcelku to dieta sa to nevie odnaucit. Nech otec travi viac casu so synom, plnohodnotneho, pohrat sa s autickmi, loptou, ist na pansku jazdu len oni dvaja, aby si nemusel vynucovat pozornost vyvadzanim

tehotna40
12. okt 2023

U nás je to rovnako. Tatinko je cele dni v práci a pobede alebo večer keď príde tak sa vždy decka rozblazia, tešia sa z neho, všetko mu chcú ukázať, povedať.. a to syn uz bude mat 7 a dcérka 3. Cez víkend keď je doma muž cely deň tak sú už kľudnejší.

ivangeline
12. okt 2023

Ja sa tiez spravam inac pri inych ludoch...je to normalneeee.