Ahojte, stretli ste sa s tym, ze jasle si len tak zavrú jeden den, podotýkam pracovný? Bez kompenzácie? Pricom v zmluve je, ze poskytujú služby kazdy pracovný deň mimo obdobia medzi sviatkami cez vianoce. Pričom platíme aj tie dni. Tak je to z dohode. To este je ok. Ale zavrieť si, lebo nema ľudí v pracovný deň? to je ich problém. Ake mate skúsenosti?
Žiadaj kompenzáciu, ideálne sa všetci rodicia spojte. To mi príde také zvláštne, to je ich problem, majú si zabezpečiť zamestnancov.
Veď treba byť kus empatický ... ak má všetky učiteľky choré, to čo má tie deti zavrieť na celý deň bez dozoru? ... či majú prísť do roboty, aby nakazili aj to Tvoje? ... a namiesto jedného dňa budeš s ním doma dva týždne? ... keby sa to opakovalo často, nepoviem, no kvôli jednému dňu robiť takýto cirkus je kus cez čiaru, či? ... daj dieťa do štátnych jaslí a máš po probléme.
@dzulli1980 tu nejde o empatiu, ale o dodržanie zmluvy, nech ved si zavrie, ale nech mi to kompenzuje,ked je chyba na ich strane... Oni mi nic nevratia, ked moje dieťa nepríde
@dzulli1980 a aky cirkus? nepreháňaj
@alickapusinka bolo to 16.11., tvrdili, ze kvôli chorobe učiteľov, ale kedze 17.11. bol uplne nahodou piatok sviatok, tak asi je to jasné
Ale prosím Ťa ... dcéra chodila do súkromnej škôlky 2 a pol roka, strašné peniaze som za to platila ... párkrát sa stalo, že nešla elektrika, že nešla voda, pri kovide učiteľky išli dole ako hrušky, proste nebolo možné v ten deň prevádzkovať škôlku z objektívnych dôvodov, nebola chyba na ich strane ... v živote ma nenapadlo pýtať si kompenzáciu za jeden deň ... nič v zlom, no za mňa je to také "sedlácke" ... hráš to na to, že "na to máš" a kvôli centu si necháš "vŕtať do kolena" ... a opakujem, pokiaľ to berieš takto, daj dieťa do štátnych jaslí, budeš to mať lacnejšie.
jaj tak tak už vieš aj odpoved.
čo myslíš? že si len tak dali deň voľno, nie? Tomu neverím.
@dzulli1980 to aj v obchode zaplatíš za tovar, nedostaneš ho a je to ok? A este si aj sedlak nakoniec? To by sa podnikalo 🤣
Mne nejde o peniaze ani tak, ale o to, ze som zaplatila za sluzbu, ktorej sa mi nedostalo
Statne jasle nie
@ibrunova to je jedno, pointa je inde
No a žiadala si ich o kompenzáciu?
@dzulli1980 no lenze to su sukromne jasle kt si plati a ked ma tu smolu ze jej dieta je chore 2tyz z4 tak musi platit plnu sumu.A majitelka si oen tak zavrie bez kompenzacie alebo informacie?Ro je nepripustne.
By ma zaujimalo aku kompenzaciu čakate? Predpokladam, že strava bola na ten deň odhlasena. A kolko stoji den v sukromnej skolke 20-25 e ? 🙈 Neverim, že Vam to nebolo ohlasene dopredu, resp. Mali asi tech. Problem alebo malo učiteliek.
nestalo sa niečo napríklad že mali výpadok elektriky za ktorý oni nemôžu. Alebo niečo voda či nepraskla. Podľa mňa z ničoho nič by zavrieť nemohli len tak samovoľne.