Detské jasle - spánok

24. nov 2023

Ahojte tie ktoré máte skúsenosť ako to chodí v jaslickach keď dieťa nechce spať už na obed? Malá má 2 roky a 2 mesiace chcela by som ju dat do jasliciek ale už dlhšie mi nespi na obed a bojím sa ze nevydrží toľko ležať na posteli.. Ďakujem

mogaa
24. nov 2023

Vyskúšaj....treba sa dohodnúť že najskôr vyskúšate ako bude a potom sa podpíše zmluva...alebo do zmluvy dať adaptačný proces, len hlavne to zo začiatku odkomunikovať s riaditeľkou.....pokiaľ ide o súkromné jasle, vždy sa dá dohodnúť ....v škôlke bude musieť ležať či bude chcieť alebo nie...ale treba vyskúšať...naša tiež doma nespávala a v škôlke (trieda kde boli deti 2-3roky) spala každý deň....pre dieťa je to náročné obdobie lebo je tam toho veľa, ráno skôr vstať aby bolo dieťa o 8 v jasliach, do 10aktivity, potom sa ide von, obed, spánok.....

panda21
24. nov 2023

Môj od 2r nespal na obed a v škôlke zaspí ako prvý. Vyskusaj. Tam je to fakt náročnejšie pre tie deti a unavia sa.

bamboa
24. nov 2023

Moja napríklad doma tiež nespáva, ale v jasliach áno. Vsetky detičky tam spia 😉

lussy_s
24. nov 2023

pridávam sa, len s tým, že mám doma škôlkarku a tiež zo skúseností aj ostatných mamičiek. Tie detičky, ktoré doma už spávať nechcú tak sa stal zázrak a v škôlke zaspinkajú 🙂 ale naopak, majú tam vo veľkej skupine aj niektoré, ktoré nespinkajú a tie sú potom v miestnosti vedľa, aby nerušili spinkajúce detičky.

rebrambora
24. nov 2023

Necakaj, ze v jasliach bude mat rovnake spravanie a rezim ako doma.

mimi3008
24. nov 2023

@panda21 presneee, syn ma 4 roky, teraz v sept.nastupil do skolky. Odkedy som ho odstavila od dojcenia v roku a tristvrte, zacali desne problemy so zaspavanim, bol schopny zaspavat cez obed aj hodinu a pol, tqk sme v 2,5 roku zrusili obedny spanok. Ucitelky v skolke vravia, ze zaspi medzi prvymi😆

autor
24. nov 2023

Ďakujem ❤️

nikdenikto
24. nov 2023

Bude spať, neboj 😉

oliverceky
24. nov 2023

@lussy_s kto dozoruje nespiace deti v inej miestnosti?

lussy_s
25. nov 2023

@oliverceky jedna zo 4 pani učiteliek, ktoré sú tam.