Mame presne dva roky.Neviem všetci mi hovoria že je môj syn pozadu malo rozpráva bavia ho kartičky ktoré si pozerá pretaca vylieza na stol pri hre vydrzi chvíľu už dva dni mi konečne aj poda keď od neho chcem aby mi hodil loptu ako sa hrávate vy ako sa zabávate skúšam s ním kreslít to ho nezaujíma vidí ma upratovať tak ma napodobňuje 😂 lekárka mi povedala že sa jej zda hyperaktívny bojím sa že je iný že ma problém trápi ma to
Kto všetci? Neriešila by som reči druhých. Ty si mama, ty vieš najlepšie, ako je na tom tvoje dieťa a takisto tvoja lekárka. Druhých nerieš a nech nekomentujú ako je na tom tvoje dieťa🤔 nech riešia seba odkazujem👍💪
Prejavuje emócie? Očný kontakt? Rozumie ti? Viete sa hrať akože? Akoze ťa nakŕmiť. Alebo akože on je pani doktorka a pod? Náš tiež nerozprával v 2 rokoch. Reč sa mu začala rozvíjať v 2 a 2 mesiace. Ale rozumel všetko, mal veľmi pestre hry, bol veselý, prejavoval emócie, vedel sa hrať akože, takže som to príliš neriešila. Ono sa na to dieťa treba pozerať celidtvo. Nielen na jednu vec 🙂