Ahojte, prosim chcem sa spytat existuje take nieco ako babysitting v kolektive? Napr na takej baze ako je skolka, ale proste, ze to nie je zavezujuce, ze tam musi chodit pravidelne..
Proste na take obcasne strazenie, lebo ked som niekde pozerala tak su rozne centra ale vsade tam bolo ze aspon 2x do tyzdna musi do dieta dochadzat..
A chcela by som aby bola mala v kolektive. Ma 16 mesiacov.
To len ked by sme proste nemohli a musime ju niekde dat na par hodin.
Dakujem za info.
@zuzanka.zuzu a neviete prosim o niecom konkretnom? lebo nejak nic sa mi nepodarilo vygooglit.
na FB som asi v 10 alebo 20 skupinách a tam to reklamuju pomaly každý deň, ja sa o to nezaujímam tak neviem ale ani mne sa poslednou dobou nedarí dobre googlit, viac nájdem cez skupiny na FB. hoci majú aj web, proste mi to nenájde, až potom keď kliknem na niečo konkrétne tak cookies začnú pracovať 😀 ja si ich nezakazujem aj z tohto dôvodu
@zuzanka.zuzu no to som aj ja v par skupinach, ale tam boli skor tie centra, ze bola minimalna dochadzka 2x do tyzdna..skusim este popatrat 🙂
Popozeraj súkromné jasle, niektoré ponúkajú aj nepravidelnú opateru. Jedny boli tuším niekde na Palisadoch, ale nepamätám si názov 🤔
jasne. v ba určite