Ahojte. Náš syn nemá záujem o deti na ihrisku. Ked mu oridu do trasy tak sa nanich usmeje pozrie alebo otoci a tym to hasne ide si svoje . Alebo pozrie ked ho niečím zaujmu detiRaz uz prisiel k autíčku co sa hrali dvaja starší chlapci . Stale len uteka alebo zbiera veci zo zeme . Niekedy ho zaujimu autíčka aj to mu musíme ukázať.
Myslite že to ešte pride? Alebo treba riešiť?
V rodine deti nemáme. V kontakte je s detmi len na ihrisku.dakujem
Sú aj deti, ktore nemaju potrebu sa hrat s inymi detmi a je to OK
Súhlasím, že je moc malý a ešte nemá potrebu hrať sa s inými deťmi. Navyše cudzími. Možno, ak by mal súrodencov, s nimi by sa hral.
@pribinak
@zmrzlinka2021
Dakujem krasne ste ma ukludnili🙂🫶🏼 vek presnejšie čoskoro 2 ročak.
@unicornlady jedináčik zatiaľ 🙂 Skôr sa rozbehne za mačkou a psami ako deťmi 😁
On skúma svet okolo, objavuje. 🙂
Úplne normálne správanie 2rocneho. Deti sa začnú spí hrať až okolo 3rokov. Môj 2rocny je detto taky, s deťmi sa nehrá, ne pozdraví ich, netrha sa o hračku, nechá, aby jeho hračku zobrali, len pozoruje deti.
aj v skolke sa prve roky hraju deti skor vedla seba, kazdy si robi svoje, nie spolu....
@ankare 🙂❤️ ďakujem
@bolarazjedna ano presne. Náš sem tam pozoruje .. skôr všetko chytá a pozerá ako to pomenuvame .. takže kríky stromy a všetko možné čo sa tam nachádza 😁
Moja ma kamosku, dali sme ich "dokopy" ked moja este ani nechodila. Teraz sa na seba vkuse pytaju, ked sa stretnu na ihrisku tak sa vybozkaju, vyobimaju a potom si kazda ide po svojom 😂
2-3 rocne deti sa este nevedia hrat s inymi detmi. Moja 3 rocna prejavuje zaujem len o babatka.
Aj do klubu co chodime a su tam deti do 3. rokov, tak sa malokedy spolu hraju deti, maximalne sa natahuju o hracky 🤪
Je ešte malý, také detičky sa nevedia ešte hrať s inými deťmi spolu. Proste sa bude hrať sam, nechaj ho
Deti sa socializujú až okolo 3r.
Je introvert a iba toľko. Ja som tiež neznášala iné deti 😅
@banalu 🤣🤣🤣🙈 tá detská úprimnosť je najlepšia 😁
@jaskolka no on ani o hračky tam moc nejaví záujem ale o všetko naokolo hovorim kriky, stromy, kamene , šišky aem tam to pohadze do autíčok a tlačí 😁
@ivangeline ďakujem . Mne zas každý že dvojročný by mal už zaujem o druhe deti 🙈
@sisska96 zrejme ano ale ani sa nečudujem ..jablko ďaleko nepadá od stromu 😁
Ja ešte ani teraz nemám rada väčšie partie. Keď sme už viacerí ako 4, po čase mi už lezie na nervy a večer som vygumovaná😅
Ešte je maličký, nemusí mat ešte záujem o deti a hru s nimi. V to to veku deri väčšinou len sledujú iné deti a neskôr opakujú hru
Daj mu čas