2-ročný nemá záujem o deti na ihrisku

7. aug 2024

Ahojte. Náš syn nemá záujem o deti na ihrisku. Ked mu oridu do trasy tak sa nanich usmeje pozrie alebo otoci a tym to hasne ide si svoje . Alebo pozrie ked ho niečím zaujmu detiRaz uz prisiel k autíčku co sa hrali dvaja starší chlapci . Stale len uteka alebo zbiera veci zo zeme . Niekedy ho zaujimu autíčka aj to mu musíme ukázať.
Myslite že to ešte pride? Alebo treba riešiť?
V rodine deti nemáme. V kontakte je s detmi len na ihrisku.dakujem

pribinak
7. aug 2024

Ešte je maličký, nemusí mat ešte záujem o deti a hru s nimi. V to to veku deri väčšinou len sledujú iné deti a neskôr opakujú hru

Daj mu čas

zmrzlinka2021
7. aug 2024

Sú aj deti, ktore nemaju potrebu sa hrat s inymi detmi a je to OK

unicornlady
7. aug 2024

Súhlasím, že je moc malý a ešte nemá potrebu hrať sa s inými deťmi. Navyše cudzími. Možno, ak by mal súrodencov, s nimi by sa hral.

autor
7. aug 2024

@pribinak
@zmrzlinka2021
Dakujem krasne ste ma ukludnili🙂🫶🏼 vek presnejšie čoskoro 2 ročak.

autor
7. aug 2024

@unicornlady jedináčik zatiaľ 🙂 Skôr sa rozbehne za mačkou a psami ako deťmi 😁

ankare
7. aug 2024

On skúma svet okolo, objavuje. 🙂

bolarazjedna
7. aug 2024

Úplne normálne správanie 2rocneho. Deti sa začnú spí hrať až okolo 3rokov. Môj 2rocny je detto taky, s deťmi sa nehrá, ne pozdraví ich, netrha sa o hračku, nechá, aby jeho hračku zobrali, len pozoruje deti.

luxus10
7. aug 2024

aj v skolke sa prve roky hraju deti skor vedla seba, kazdy si robi svoje, nie spolu....

autor
7. aug 2024

@ankare 🙂❤️ ďakujem
@bolarazjedna ano presne. Náš sem tam pozoruje .. skôr všetko chytá a pozerá ako to pomenuvame .. takže kríky stromy a všetko možné čo sa tam nachádza 😁

banalu
7. aug 2024

Moja ma kamosku, dali sme ich "dokopy" ked moja este ani nechodila. Teraz sa na seba vkuse pytaju, ked sa stretnu na ihrisku tak sa vybozkaju, vyobimaju a potom si kazda ide po svojom 😂
2-3 rocne deti sa este nevedia hrat s inymi detmi. Moja 3 rocna prejavuje zaujem len o babatka.
Aj do klubu co chodime a su tam deti do 3. rokov, tak sa malokedy spolu hraju deti, maximalne sa natahuju o hracky 🤪

jaskolka
7. aug 2024

Je ešte malý, také detičky sa nevedia ešte hrať s inými deťmi spolu. Proste sa bude hrať sam, nechaj ho

ivangeline
7. aug 2024

Deti sa socializujú až okolo 3r.

sisska96
7. aug 2024

Je introvert a iba toľko. Ja som tiež neznášala iné deti 😅

autor
7. aug 2024

@banalu 🤣🤣🤣🙈 tá detská úprimnosť je najlepšia 😁
@jaskolka no on ani o hračky tam moc nejaví záujem ale o všetko naokolo hovorim kriky, stromy, kamene , šišky aem tam to pohadze do autíčok a tlačí 😁
@ivangeline ďakujem . Mne zas každý že dvojročný by mal už zaujem o druhe deti 🙈
@sisska96 zrejme ano ale ani sa nečudujem ..jablko ďaleko nepadá od stromu 😁

sisska96
8. aug 2024

Ja ešte ani teraz nemám rada väčšie partie. Keď sme už viacerí ako 4, po čase mi už lezie na nervy a večer som vygumovaná😅