2,5-ročný syn ma odmieta a nerešpektuje

31. jan 2024

Zdravím vás. Mám 2,5 ročného syna. S jeho otcom nežijeme dobre a zrejme to sa podpisuje pod môj vzťah so synom. Veľmi ma to trápi. Muž ma denne degraduje, ponižuje pred ním, zámerne ma pošpiňuje ako človeka a dokonca aj ako matku.
Syn ma nerešpektuje na zavolanie, veci mu musím opakovať viac krát, býva drzí a občas aj agresívny. Dokonca ma nevyhľadáva, nechce sa pritúliť, pobozkať.
Viem, že odísť musíme, ale ja už som v koncoch silami. Ako zlepšiť aspoň zatiaľ vzťah so synom prosím vás? Cítim sa úplne nanič ako matka, človek, žena.

crazy_cat_lady
31. jan 2024

nie si na nic ani ako matka, ani zena, ani clovek, urcite robis pre svoje dieta prve poslendne, ale bohuzial, dieta vidi, ako sa k tebe sprava partner a kopiruje ho.. cim skor od neho odides, tym lepsie. drzim palce!

reanda
31. jan 2024

hm.. neviem.. neviem si predstavit, ako moze to, ze ta partner degraduje pred dietatom takto narusit vas vztah.. dieta si k tebe v prvom rade vytvara vztah na zaklade toho, ako sa ku nemu spravas a take male dieta este az tak nevnima nejaku slovnu alebo aku degradaciu, ktora k tebe prichadza z okolia.. skor by som povedala, ze to narusi jeho vztah k otcovi, ked sa tak chova ku jeho mame, ako vztah k tebe.. takze asi v tom nebude len postoj tvojho muza voci tebe, ked ta dieta nerespektuje a nema k tebe citovy vztah.. ze ta nerespektuje 'na zavolanie', musis mu veci viackrat opakovat, byva obcas drzy - to su veci bezne u 2,5 rocnych deti..

majlo1234
31. jan 2024

Moze a nemusi to byt tym, moj syn tiez neposluchne na slovo. Ved to nie je pes, beriem to s nadhladom. Ale urcite nie ne dobre, ak syn vidi taketo zle spravanie otca k tebe. Ci uz voci tebe alebo ako priklad do dalsieho zivota, ze sa bude takto chovat l svojej buducej zene.