2,5-ročného syna nezaujímajú žiadne knižky

katusa32
18. feb 2024

Pekný večer žienky...
Chcela by som sa len opýtať či je normálne že môjho 2,5 ročného syna nezaujímajú absolútne žiadne knižky??? Či je to len obdobie??

anavixy
18. feb 2024

Ano, je to normalne. Ani niektorych dospelych nezaujimaju. Je to skoda sice, ale to ze ho teraz nezaujali neznamena, ze ho ani nebudu 🙂 ked bol mensi tiez ho nebavili?

mikitilik29
18. feb 2024

@katusa32 našu staršiu dcéru až teraz začali zaujímať knihy okolo 3,5 roka

ada12345
18. feb 2024

Deti a ludia su rozni. Moja najstarsia miluje knihy a nonstop cita. Moja najmladsia od malicka o knizky velmi zaujem neprejavuje.... nuz, neurobis s tym nic. Nie kazdy clovek rad cita.

marianarem
18. feb 2024

@katusa32 To mas ako a hocicim inym. Nezaujmu kazdeho stavebnice, puzzle, ani sport, ani kreslenie, hranie na nastroj, no a ani knizky. Ak ma nejake ine zaujmy, tak by som to neriesila.

cookie29
19. feb 2024

Zavisi od dietata. Moje starsie knizky nemuselo. Mladsie je na nich zavislak. A starsie v 5 rokoch vedelo citat... asi tak...

juliacenc
19. feb 2024

@katusa32 a co by tak malo prosim ta zaujimat dieta kt ledva o sebe vie. Prehnane totalne upokoj sa

katusa32
autor
20. feb 2024

@juliacenc haló ja som kľudná!! Tak zvaž čo a ako napíšeš....ja som sa len opýtala...

juliacenc
20. feb 2024

@katusa32 no tak lebo pytas sa ci je to normalne, ako keby 2,5 rocne deti bezne citali litanie a mali za sebou 200 knih. Nemyslela som to v zlom. Vobec sa necuduj ak ho tie knizky nebudu zaujimat ani o rok ani o 2. Su deti kt proste knihy nezaujimaju

vreckovka2
20. feb 2024

@katusa32 a doteraz ho zaujimali? Mozno aj nevhodbe zvolene knihy.