1,5-ročná dcéra začala byť chladná k svojej mame

mia661
19. nov 2024

Ahojte baby, mám na vás otázku. Stalo sa vám, že v tomto veku začalo vás vaše dieťa od seba odstrkovať? Veľmi ma to bolí, doteraz som ja bola jej miláčik a zrazu je teraz na mňa zlá, začala ma akoby biť, samozrejme to jej nedovolím, ale ani pusu mi už nechce dať, ani ma objať, v noci, keď spí medzi nami, tak zvykla sa ku mne otočiť, chytí mi ruku a teraz ma aj v noci odstrkuje a radšej sa otočí k svojmu otcovi. Viem, že majú detičky všelijaké obdobia, ale až takúto odpor som nemyslela, že bude mať voči mne. Aj keď sa ju snažím rozveseliť ako som zvykla, tak kýve na mňa hlavou a mračí sa na mňa, aby som to nerobila. Ale za to moju maminu zbožňuje, za čo som samozrejme veľmi vďačná. A ocina tiež začína mať radšej ako mňa. A popritom ju stále kojím. Dokedy toto bude trvať? Bude ešte taká, že ma bude opäť chcieť? Veľmi to vie zabolieť a som z toho smutná 😔 A viem, že si mám užívať svoj voľný čas a takďalej, no ja si najradšej užívam s ňou. Ale chodím aj behávať

taktotedanie
19. nov 2024

@mia661 jooooooj ze to je tvoje prve dieta? Nic to, obdobie, moje dieta asi tyzden nic len baba baba baba ja som neexistovala, nemohla som ju obliect, dat na nocnik, jest, nic ani hrat sa so mnou dieta nechcelo , bilo, stipalo, hryzlo ( to trvalo 2 tyzdne)
Fakt to neries, toto je nepodstatne, teraz ma zade obdobie ze len mama mama mama
Nadych vydych vzdy budes pre dieta topka 🙂

januska12323
19. nov 2024

Je to ešte krpec a objavila aj iné osoby ako mamu, to neznamená, že ťa nemá rada.

lauriik
19. nov 2024

Mali sme take iste obdobie. Zrazu len tato mohol ci uspavat, ci obliekat, ci obuvat. To sa bude este menit ☺️

mia661
autor
19. nov 2024

Áno, je to moje prvé bábo. Vytúžené, tak som na ňu trošku naviazaná viac. Ďakujem vám baby za názory, ste ma potešili a hneď sa cítim lepšie 🙂