Ahojte, prosím má niekto skúsenosti s touto pani zubarkou v MA ? Ako sa u nej pohybujú ceny pri blombovani, vŕtani, ťahaní poprípade vyberaní zuba múdrosti? Ďakujem 🙂
@hnedoocko0909 ďakujem moc, tie ceny má super teda ja som sa bála toho že za trhanie 8cky vysolim cez 200 eur ale ako vidím je to pohode 🙂 plánujem sa k nej prehlásiť tak dúfam že bude všetko OK 🙂
Kľudne jej zavolajte, opýtajte sa aké má ceny a podľa toho sa rozhodnite 0903937559 . Držím palce
Ja sa chystam od nej prejst inde, podla mna je drahá, sice je pedantne, ale u zubara cakam, trosku rýchlejší prístup, nakolko zubár je pre mna postrach
Mila, prijemma, draha. Boli sme dnes s dcerou, za 15 min a 1 plombu som tam nechala 55 eur. Ale deti su spokojne, ma dobry pristup, ziadna nervozna dochodkyna bez trpezlivosti voci detom.
@ketinecka sú tam 2 zubarky vedľa seba. Baranova deti do 15 rokov neberie
@hnedoocko0909 tak moje maju 14,5 a 16,5
Ďakujem baby 🙂 volala som jej tak už som aj objednaná, ale ešte jedna otázka povedala mi že to funguje tak že mi spravia dentálnu hygienu, RTG zubov, ako ako toeluju stav v akom sa nachádza chrup a vystavi sa karta a stojí to 80€.. to je u nej bežný postup?
Ano v novembri som bola s dcerou, vraj v ramci vstupnej aj hygiena, platila som 75. Pred pol rokom brali prvu dceru este bez dentalnej.
@ketinecka aha tak paráda ja som ostala trošku zaskočená keď mi povedala že sa robí dentálna hygiena v rámci toho ale nevadí 🙂
Dentalna hygiena sa robi vedla v miestnosti, tu robi ina doktorka. Ja si myslim, ze je to len dohadzovanie pacientov, ak mate poškodený chrup, ja by som ku nej nešla, lebo tam necháte majland
@amstelko práveže ani nemám, sem tam nejaký kaz ktorý treba opraviť a zuby múdrosti ktoré sa snažia nárast ale inak nič zásadné žeby má zuby brutálne boleli len si ich chcem dať do poriadku 🙂
@amstelko dnes je každý zubár drahý a keď na to nemáte, nemusíte chodiť k nikomu. Nuž ale potom budú tie zuby vyzerať...a do pár rokov bude protéza 😉
@hnedoocko0909 ja nehovorim, ze nebudem chodit k nikomu, ale ak vam jeden zubár vytrhne zub za 11€ a druhy za 60-70€ tak to je poriadny rozdiel a nemyslim si, ze je v tom trhani rozdiel
@amstelko môj muž platil za vytrhnutie 8-cky v Bratislave 140€. Takže Baranova je ešte lacná 😉
@hnedoocko0909 ja som ku nej presla pred pol rokom, ja nehovorim, ze je zla, je precízna, vsetko vysvetli, mozno pri zubarke by som privítala aj trochu rýchlejšie riesenie, nakolko mam zo zubara strach, potrebovala som vsak pred 2tyzdnami vytrhnúť zub a zubár u ktoreho som bola to urobil naozaj rychlo a hovorim za 11€, potrebujem dat do poriadku asi 6zubov, bola som u nej 4x, raz vedla u dentálnej a nechala som tam okolo 400€, zatial nemam ani jeden zo zubov dotiahnutý do úplného konca
@amstelko tak držím palce, ja mám tiež zopár výhrad, ale nikto nie je dokonalý
@amstelko prosim vas u ktoreho zibara ste boli za 11€? ja chodim bakicovej som snou spokojna ale pe mna draha :/ som na rodicovskej a zuby mam v hroznom stave chodim tam uz asi 5rokov a nechala som tam majland,jeden kaz opravi o chvilu urobi druhy a dokola pritom aj dentalnu robila aj zuby umyvam rano vecer sladke moc nejem ani nepijem sladke a zuby sa kazia stale ,mj povvedala ze to bude asi genetikou no potrebujem tiez ich dat aspon trochu dokopy ale u niekoho s lepsou cenou
Ahoj, chodíme k nej s manželom asi 3 roky. Bežná plomba s injekciou stojí okolo 55€. Trhanie 8-cky chirurgom okolo 100€. Ťažko takto povedať, my sme spokojní, ale ceny má také bežné. Je milá, trpezlivá a pedant
Teraz sem prišli aj Family dental care, ale tam sú oveľa vyššie ceny