Ahoj, vedeli by ste poradiť detského zubára v Malackách a okolí? Ideálne ak by ste už mali skúsenosť aj s opravou kazov, riešením problémov a tak. Plus ak by ste mi prosím napísali aj ako je to v tom-ktorom zariadení cenovo 😀 ďakujem🙂
@nikolani keď som hľadala pre syna zubára, neodent ešte nebol tak sme na odporúčanie známych islis do Bratislavy Opident...ale prístup k deťom je naozaj super ...už aj vŕtanie absolvoval ...všetko prebieha formou rozprávky a dokonca aj v telke mu ju pustia ...naposledy mu trhali mliečny zub a a všetko v poriadku zvládol dve injekcie 🙂. Cena vŕtania mliečneho zuba bola okolo 70€ a mliečny zub trhanie tuším 25€ a injekcie 5€
Stupava, Dr. Uher, mimoriadny doktor aj po ľudskej stránke, v Má má len pohotovosť, v Stupave ambulanciu, je pre dospelých, berie aj deti
@nikolani Ja chodim s dcerou do Neodentu. Cenovo to vychadza asi normalne, neviem porovnat. Ale zubarka je k dcere mila, jeden mliecny zub jej trhala, jeden ma aj vrtany, Dcera to zvladla celkom statocne - pri odchode si este vybrerie vzdy nejaku nalepku, alebo hracku. Cenovo si pozri ked tak stranku, maju tam cenik.