Základné školy v Malackách - recenzie

elanor1
7. apr 2021

Ahojte,
zaujimali by ma nazory a skusenosti ake mate (ci ste poculi) s ucitelmi, pristupom, vybavenostou, ochotou atd. zakladnych skol v Malackach. Dakujem.

simonah73
7. apr 2021

tak ono zalezi co ocakavas a dalsia vec je na ake ucitelky natrafis. ja mam tretiacku co chodi do skoly a deviatacku co je doma. no a svoj pc ma v tej istej miestnosti ako ja pracujem, takze ked je na reprak tak niektore ucitelky by som im udelila medailu, za to ako su trpezlive a v pohode a teda su aj take, co by bolo lepsie keby robili nieco ine a idealne nie s detmi ci pri detoch. moje chodia tam kam som chodila aj ja - na dererku. tam je problem akurat s tym, ze p. riaditelka uprednostnuje osobny kontakt, takze verim tomu, ze keby neprisiel covid tak do dnesneho dna pouzivame iba papierove ziacky knizky a nie edupage. tak isto vsetci rodicia deviatakov museli ist do skoly podpisat papierove prihlasky na stredne skoly, lebo vraj sa neda inak. tak neviem ci je ta skola niecim specificka, ked viem o tom, ze v niektorych skolach v okoli (v nasom okrese) stacilo prihlasku odoslat online..... a teda viem, ze kazda skola mala istou dobou ine zameranie, tak si skus zistit aj to. a teda ak sa nemylim, tak napr na cirkevnej skole rodic vie, kedy dieta dorazilo do skoly a kedy aj zo skoly odchadza, lebo maju cipovy system...

elanor1
autor
7. apr 2021

@simonah73 Dakujem za pekne zhrnutie. Ano, zaujimaju ma presne taketo nazory lebo stranka skoly vie zniest hocico 🙂. Cize kym sa clovek nepopyta rodicov, ci deti, tak ma len oficialne informacie. Myslela som si, ze by bolo fajn mat temu na postrehy, spokojnost/nespokojnost so skolami v Malackach. Pomoze to rodicom, ked sa maju rozhodnut kam dat dieta. Viem, ze je rozdelenie podla ulic, ale niektori rodicia to ignoruju (alebo chcu ignorovat) a hlasia dieta na inu skolu.

Napr. na skolu na Zahorackej som nepocula vela dobreho. Maju sice nove vedenie a vraj je super, ale tym to zatial konci. Moji rodicia maju 2 znamych, ktori neboli spokojni. Jedny sa nevedeli dockat kym ich syn odtial odide a druhy idu prehlasit dieta na inu skolu. Detajly velmi neviem, len nieco s ucitelkami.

simonah73
7. apr 2021

@elanor1 tak ono jedna vec je ze chcu aby chodilo na inu, ale skola musi v prvom kole zobrat tie deti co tam podla ulic patria. osobne ani my tam nepatrime, lebo logika skolskeho uradu v malackach akosi hapruje. patrime na sturku a nove ulice za nami smerom blizsie k sturovej patria na dererku. a to z poschodia z okna vidim budovu dererky. starsiu mi tam zobrala byvala riaditelka, co ma podla hlasu aj v telefone poznala a mladsiu mi tam zobrali, lebo tam chodi surodenec. tak poradie je, podla bydliska, potom surodenci uz deti co tam chodia a ak zostane volne miesto beru ine deti.

elanor1
autor
8. apr 2021

@simonah73 Verim, ze niekedy to rozdeleni moze byt na hlavu. Bohvie na zaklade coho sa rozhodovali. 🙂

lauricka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz