Voľnočasové krúžky pre dievčatá - Malacky a okolie

axixi
5. sep 2022

Dobrý deň, mamičky. Na aké krúžky dávate svoje deti v Malackách a okolí? Hľadám niečo pre 8r. dcéru. Ďakujem za tipy

katika901
5. sep 2022

@axixi CVČ, ZUŠ, balet je aj v obchodnom dome, gymnastika Piasecky, atletika, minihadzana, tenis, + aj v škole sú krúžky
Moja chodí na gymnastiku, do ZUŠ na tanečnú a v CVČ keramický, ešte by rada chodila na lukostrelbu 😅

jawa22
5. sep 2022

@axixi akvabely priamo v maline 😉 velka vyhoda je spojenie plavania a baletu v jednom sporte

miselar
5. sep 2022

@katika901 ahoj a okrem CVČ niaky výtvarný krúžok kde sa deti učia maľovať ?

katika901
5. sep 2022

@miselar v ZUŠke v synagóge, ale tam sa v máj, jún robili prijímačky, ale treba sa popýtať
Na Dérerke mali po škole krúžok, kde maľovali

miselar
6. sep 2022

@katika901 ale tam musí chodiť do školy nie ?

katika901
6. sep 2022

@miselar áno.
Každá škola má svoje krúžky, určite budú dávať vedieť, aké sú krúžky, lebo budú chcieť vzdelávacie poukazy 😉

axixi
autor
6. sep 2022

@katika901 @jawa22 @miselar Ďakujem. V CVČ sme prihlásení a aj do ZUŠ urobila prijímačky, no žiaľ na gitaru chýba učiteľ ,takže z toho nebude nič. Chodila na plávanie do Oceánu min.rok ,ale to sme zrušili z viacerých dôvodov - najmä však preto ,že zo studenej vody bola často chorá,takže aquabely tiež nebudú vhodné... Tak ideme hľadať ďalej...vďaka

jawa22
7. sep 2022

@axixi ja len dodam, ze ak by nahodou mala chut skusit aquabely, pripadne pokracovat v plavani (v oceane su super treneri), tak tej vody by som sa az tak nebala. Minuly rok bola po corone malina extremne studena, uz sa to zlepsilo a dievcata pocas treningov mozu mat aj tricka/neopreny, ak im je zima a niektore treningy byvaju aj v malom bazene, ktory je teplejsi. Tiez z vlastnej skusenosti (som trenerka 😅), po prvom roku chorob prichadza skoro u vsetkych dievcat zlom a naopak, stavaju sa ovela otuzilejsie. Vyskusane aj na vlastnych detoch 😉 plavanie je skutocne velmi dobry sport, je skoda nechat ho iba kvoli studenej vode. Je vsak hlavne dolezite, co by bavilo dcerku - pohyb, umenie, jazyky? Isto sa v malackach najde zo vsetkeho nieco.

axixi
autor
9. sep 2022

@jawa22 Ďakujem, tie aquabely som jej ponúkala, videli sme minulý rok aj tréning. Na svoj vek veľmi dobre pláva a takýto pohyb by jej prospieval, ale akosi nemá záujem a nasilu to nechceme. Do bazéna som si chodim zaplávať aj ja a oproti napr. Hodonínu je veľmi chladný a už dlhodobo. Dcera bola neustále prechladnutá, neoprén to zlepšil ,ale už bola oslabená, rozhodli sme sa nepokračovať. Možno časom sa k plávaniu vrátime.