Súrne hľadáme pediatričku - Malacky, Stupava, Bratislava

kristika
22. feb 2022

Zdravím viete prosim poradit uz som fakt zufala,hladame súrne pediatričku nakolko naša známa pedi,je verejne riešne p.Pirčova Soňa,ako niektore viete nedviha nereaguje na email,nic,v Malackach nas nikde nezobrali,ani Moravasky sv.jan,ani zavod,či Stupava dokonca ani V DNV,prosim poradte mi lde by nas zobrali je to velmi surne😪poslali nas uz z kramarov k lekarke na odbery a ja si uz neviem pomoct cele dni len vyvolavam lekarom😪😪😪kludne moze byt aj v Ba to je uz jedno len mech mi dcerku vysetria😪😪😪dakujem

jarmila2010
22. feb 2022

https://www.e-vuc.sk/bsk/zdravotnictvo/kto-je-m... podla bydliska by vas lekar mal zobrat...ak si nevies rady,skoc na poistovnu alebo tam zavolaj

kataka10
22. feb 2022

@kristika skuste Mudr. Viera Ciganova, Zaporozska Petrzalka.

luccija
22. feb 2022

@kristika zavolaj na poisťovňu a vysvetlí oni Ti poradia

diamond007
22. feb 2022

@kataka10 k nej som chcela ísť aj ja a odbila má sestrička že ak nespadajú pod ich ulicu tak neberie. ( Telefonicky)
Lekárka mi odpísala na mail, že berie. Bola na dovolenke asi. Najskôr som jej písala, neodpísala do pár dní tak volala so sestričkou.
Kamoške som poradila písať prv mail ako volať a ju vzala potom. Aj mňa by teda vzala ale už som mala vybeveneho iného. Veľmi milá..spokojna je kamoska

diamond007
22. feb 2022

@jarmila2010 ak spadá tam, kde je tak bohužiaľ musí hľadať kde majú volne

jarmila2010
22. feb 2022

@diamond007 a?!ved,dalej pisem,nech kontaktuje zdravotnu poistovnu,ak nema vychodisko...

weronika2
22. feb 2022

Mudr Katarina Dikaszova v Petrzalke by mala este brat ale akurat maju covid..my ju mame A je super, mlada nedava zbytocne antibiotika a nepodcenuje ziadne choroby

kataka10
22. feb 2022

@diamond007 ja som sa k nej tiez dostala, tak ze som jej napisala mail. Skusala som vtedy viacerych pediatrov, lebo moj sukromny zrusil ordinaciu. Tiez som s nou spokojna.

mona321
22. feb 2022

@kristika skus doktora Chynoranskeho ale v Kútoch
Nas tam zobral lebo v Janoch mal plno

dejna_
23. feb 2022

@kristika neviem či to nie je od ruky ale v sastine si chvália že výborná doktorka aj doktor tuším sa striedajú.

sandra_a
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kinderzwillinge
28. feb 2022

Dievcata, @mona321 @dejna_ vedeli by ste mi pls poradit v tychto lokalitach ktore pisete, obvodaka pre dospelych??

dejna_
28. feb 2022

@kinderzwillinge no na Malacky a tam v okoli asi nikoho neviem poradiť ..tých čo majú známy sú nešťastní ..ale počula som že v borskom Svätom Jura je super lekárka a aj v moravskom Jane či Kútoch ..len môže to byť de niekoho naozaj od ruky

kinderzwillinge
28. feb 2022

@dejna_ V Moravskom Jane je nasa spadova a odmietla nas, ze uz neberie, tak neviem, co teraz ☹

dejna_
28. feb 2022

@kinderzwillinge tak skúste Borský svätý Jur tam je MUDr Benkovicova aj ja k nej chodím a je super

kinderzwillinge
28. feb 2022

@dejna_ Skusim sa spytat, dakujem 🙂

leuska024
6. máj 2022

@diamond007 prosim ta a mudr ciganova nejde uz nahodou do dochodku?