Zdravím viete prosim poradit uz som fakt zufala,hladame súrne pediatričku nakolko naša známa pedi,je verejne riešne p.Pirčova Soňa,ako niektore viete nedviha nereaguje na email,nic,v Malackach nas nikde nezobrali,ani Moravasky sv.jan,ani zavod,či Stupava dokonca ani V DNV,prosim poradte mi lde by nas zobrali je to velmi surne😪poslali nas uz z kramarov k lekarke na odbery a ja si uz neviem pomoct cele dni len vyvolavam lekarom😪😪😪kludne moze byt aj v Ba to je uz jedno len mech mi dcerku vysetria😪😪😪dakujem
@kataka10 k nej som chcela ísť aj ja a odbila má sestrička že ak nespadajú pod ich ulicu tak neberie. ( Telefonicky)
Lekárka mi odpísala na mail, že berie. Bola na dovolenke asi. Najskôr som jej písala, neodpísala do pár dní tak volala so sestričkou.
Kamoške som poradila písať prv mail ako volať a ju vzala potom. Aj mňa by teda vzala ale už som mala vybeveneho iného. Veľmi milá..spokojna je kamoska
@jarmila2010 ak spadá tam, kde je tak bohužiaľ musí hľadať kde majú volne
@diamond007 a?!ved,dalej pisem,nech kontaktuje zdravotnu poistovnu,ak nema vychodisko...
Mudr Katarina Dikaszova v Petrzalke by mala este brat ale akurat maju covid..my ju mame A je super, mlada nedava zbytocne antibiotika a nepodcenuje ziadne choroby
@diamond007 ja som sa k nej tiez dostala, tak ze som jej napisala mail. Skusala som vtedy viacerych pediatrov, lebo moj sukromny zrusil ordinaciu. Tiez som s nou spokojna.
@kinderzwillinge no na Malacky a tam v okoli asi nikoho neviem poradiť ..tých čo majú známy sú nešťastní ..ale počula som že v borskom Svätom Jura je super lekárka a aj v moravskom Jane či Kútoch ..len môže to byť de niekoho naozaj od ruky
@dejna_ V Moravskom Jane je nasa spadova a odmietla nas, ze uz neberie, tak neviem, co teraz ☹
@kinderzwillinge tak skúste Borský svätý Jur tam je MUDr Benkovicova aj ja k nej chodím a je super
@dejna_ Skusim sa spytat, dakujem 🙂
@diamond007 prosim ta a mudr ciganova nejde uz nahodou do dochodku?
https://www.e-vuc.sk/bsk/zdravotnictvo/kto-je-m... podla bydliska by vas lekar mal zobrat...ak si nevies rady,skoc na poistovnu alebo tam zavolaj