Dobry den. Je tu niekto, kto si daval ziadost do statnych jasli? Pride mi vyrozumenie postou? Bude konkretizovane, kolka v poradi je dcerka alebo nieco v tom zmysle? Dakujem.
Zdá sa mi že cca 200 eur plus strava
Ano su najlacnejsie (280€,rok 2023/24),ale jaslicky tvori personal!!!.a ak je ucitelka (chranena vyssie), ktora nevie prijat kritiku a hned sa brani alibistickym utokom s postojom "ticha voda brehy myje" ,tak Vam po par mesiacoch v jaslach,co Vam dieta vyhadzuju za banalne priciny dojde, ze radsej si priplatite min o 50 eur v MA viac v sukromnych jaslach ,ako byt pernamentne vyhadzovany s dietatom. Tatkto ste za "hlupaka" ci v praci ci u detskeho lekara. Absolvovala som dvoje sukromne jasle a jednu statnu skolku a nikde som sa nestretla s takym pristupom,ale tu v mestskych jaslach ucitelka asi nadobudla velku moc "rozhodovat" ..
@bluetinka ahoj. Vyjadrenie ti príde (buď že je prijatá alebo nie) pokiaľ prijatá nie je žiadosť zostava a v prípade že sa uvoľní miesto bude riaditeľka telefonovať. Bola som z riaditeľkou teraz a zdá sa mi, ze spomínala ze okolo 20 deti budú prijímať tento rok