Štátne jasle - Malacky

bluetinka
11. máj 2023

Dobry den. Je tu niekto, kto si daval ziadost do statnych jasli? Pride mi vyrozumenie postou? Bude konkretizovane, kolka v poradi je dcerka alebo nieco v tom zmysle? Dakujem.

moiruska
14. máj 2023

@bluetinka ahoj. Vyjadrenie ti príde (buď že je prijatá alebo nie) pokiaľ prijatá nie je žiadosť zostava a v prípade že sa uvoľní miesto bude riaditeľka telefonovať. Bola som z riaditeľkou teraz a zdá sa mi, ze spomínala ze okolo 20 deti budú prijímať tento rok

bluetinka
autor
15. máj 2023

@moiruska dakujem velmi pekne

luci88nka
5. júl 2023

@moiruska
@bluetinka ahojte, ozvali sa Vam?

bluetinka
autor
5. júl 2023

@luci88nka Nie, ale volala som riaditelke a povedala mi, ze sa ozvu az vtedy, ked sa uvolni miesto podla poradovnika. My sme stale v poradi, prihlasku sok davala dva a pol mesiaca dozadu. A vy?

luci88nka
6. júl 2023

@bluetinka tak isto, myslela som, ze pride list, ako prisiel napr. zo skolky, preto som sa pytala. Inak vies kolko sa plati cca za jasle?

bluetinka
autor
6. júl 2023

Zdá sa mi že cca 200 eur plus strava

spunky
19. apr 2024

Ano su najlacnejsie (280€,rok 2023/24),ale jaslicky tvori personal!!!.a ak je ucitelka (chranena vyssie), ktora nevie prijat kritiku a hned sa brani alibistickym utokom s postojom "ticha voda brehy myje" ,tak Vam po par mesiacoch v jaslach,co Vam dieta vyhadzuju za banalne priciny dojde, ze radsej si priplatite min o 50 eur v MA viac v sukromnych jaslach ,ako byt pernamentne vyhadzovany s dietatom. Tatkto ste za "hlupaka" ci v praci ci u detskeho lekara. Absolvovala som dvoje sukromne jasle a jednu statnu skolku a nikde som sa nestretla s takym pristupom,ale tu v mestskych jaslach ucitelka asi nadobudla velku moc "rozhodovat" ..