Dobrý deň prajem ,viete mi prosím poradiť- viem,že je s tým aktuálne problem - nejakého dobrého pediatra okolie Malacky ,pripadne aj Bratislava ,ktorý berie nových pacientov? Veľmi pekne ďakujem
@andyka105 no zhrniem to nepredpisuje žiadne lieky len na predaj, komunikácia nič moc a dost zľahčuje choroby neposiela hneď,ale čaká a čaká.. nechodím chvála bohu často k lekárovi pretože mi lieky skôr dajú v lekárni ako on… platila som drahé krémy,do kúpeľa pretože odmietal predpísať,stále deťom nič nieje len viróza! Dávala som tam deťom karty lebo boli veľké chváli ale ja vôbec niesom spokojná s jeho ľahkým prístupom. Stačí si tu dať v skupine Malacky Dr a je tam toho napísané onom dost aj ja som tam písala stačí precitat
@reluska bože aj my k nemu chodíme a tiež by som hneď menila 🙄. Druhé dieťa som dala do Kútov a zatiaľ sa mi prístup páči, snáď to tak zostane. Ale presne ako tu píšu..pre neho nič nie je choroba ..preto keď je syn chorý k nemu ani nejdem a lieky si zháňam po rodine a v lekárni kde mi skôr poradia ..príklad pamykon to vzivote nepredpise ako keby to bolo morfium sa tváril 🤷🤦. Dieťa na preventívnej prehliadke 3 ročnej neodvážil neodmeral mňa sa pýtal na všetko ...teraz nás čaká očkovanie MMR tak som zvedavá či sa na neho aspoň pozrie a hlavne som zvedavá či mi dá výmenný lístok k ortopédovi keďže syn má evidentne zle postavenie nožičiek 🙄
@dejna_ ja tomuto nerozumiem, chcú zvýšiť platy, vydierajú...nehovorím že všetci, ale moja osobná skúsenosť s poniektorými lekármi bola negatívna. Odfláknu si prácu, a hlavne pri deťoch by mali byť dôsledný. Čo viem u neho veľa maminiek ide radšej do lekárne a poradia sa tam, lebo lekár bud povie, kúpte si v lekárni, alebo odmieta predpísať .. napr. aj taký fenistil kvapky.
@kejty24 žiaden 🤷🏻♀️ Je to tu teraz obrovský problém.. skúste si v BA odvolať napr Dúbravku,Karlovku pripadne až Petrzalku.. drzim palce