Ahojte maminy,
je tu nejaká mamina, ktorá tu nikoho nepozná, chodieva sama kočíkovať po Stupave a nebaví ju to - resp. hľadá si kamarátku? My tu bývame 3,5mesiaca, poznáme akurát len susedov, ale tí nemajú bábätká, teda sú stále v práci a kočíkovať chodím sama. Ak by tu nejaká taká bola, tak sa ozvi 🙂 Poteší nás to...
Ahoj, až dnes som sa dostala sem, preto až teraz odpisujem, bývame na Bočnej ulici, vy bývate kde?
ahoj, my tu byvame tiez asi 4 mesiace, mam 5 mesacnu dcerku a chodievam kocikovat sama tiez tuna nikoho nepoznam iba susedu... Bola by som velmi rada ak by sme sa spoznali... my byvame na Hlavnej ulici... 🙂
ahojte ... dnes som nadabila na tuto temu ... som tiez zo Stupavy ... momentalne tiez na materskej a velakrat kocikujem sama 🙂
@xpetruskax
@lianakaaa
@lucitomki
@zimmiz
Ahojte kočky.. tak pridávam sa.. tiež som zo Stupavy.. žijem tu už večnosť.. a kočíkujem s kamoškami , ktoré majú tiež takéto pár mesačné mimi 😉 takže ak nikoo v Stupave nepoznáte.. pridajte sa.. a bude nás viac.. Aj keď tie stupavvské chodníky teda nie sú pripravené na toľko kočíkov pokope 😀
@zimmiz ahojcek ... ozvala sa mi jedna mamicka, paraaaada, som rada ... sme v kontakte skoro denne ... v akom case chodis ty na prechadzky??? Lebo u nas je to nepravidelne ☹ Syn spi raz polhodku, inokedy 2,5 h. - no je to rozne a podla toho sa potom odvija aj cas prechadzky vonku ... mam to tym padom komplikovane, lebo dopredu sa neviem dohodnut, ze vtedy a vtedy sa ide 🙂
@tinushka13 no co, pojdeme ako karavana za sebou 🙂
@lucitomki chi chi -.. to tu ešte nebolo.. možno aj do Podpajštúnskych novín by sme sa dostali.. 😀
Ahojte, ten karavan je super nápad, a môžeme pribrať aj ostatné mamičky ktoré stertávam a kočikujú samé, je ich celkom že dosť :D a čo Podpajštúnske, rovno Nový čas :D No tak ja neviem mne malý práveže spí najlepšie v kočíku preto sa vždy musím vypraviť chcem či nechcem! Prechodím aj celé poobedie s tým že samozrejme prídem domov sa medzičasojm napapať 🙂 zatiaľ máme 3 mesiace takže pravidelná strava je základ 🙂 a preto by bodlo si tento čas s niekým spríjemniť tak neviem no ako by sa dalo dohodnúť 🙂
baby vy sa máte... kočíkovanie bolo super..my teraz už iba beháme hore-dole. Ak je niekto z okolia na konci stupavy, tak môžeme deti naháňať spolu ;o)
Ahojte baby, prave som nasla tuto temu, a tiez by som sa rada pridala na spolocne kocikovanie, pripadne pokec. Byvame tu skoro rok, ale takmer nikoho tu nepoznam. Po parku kocikujem skoro stale sama, tak ak niektora z vas bude planovat prechadzku, potesime sa ak sa budeme moct pridat. Nasa ma 10 mesiacov a miluje deticky. 🙂
@slavka90
@lucia268
@zimmiz
@tinushka13
@lucitomki
@lianakaaa
@xpetruskax
@dzejna
Ahojte zienky tak ak mozem ja sa k vam tiez pridavam..ak by chcel ist niekto kocikovat ,nahanat, no za chvilku aj sankovat s detmi tak sa rada pridam.
Ahoj baby. Ked to je este aktualne aj my by sme sa s dcerkou pridali na kocikovanie 🙂
Ahojte ja hhádam tiež niekoho na kocikovanie.bývam tu sice od narodenia ale kocikujem vždy sama. Som z mastu ale chodím aj ďalej do stupavy, ak sa niekto nájde tak sa ozvite.budem rada.mám trojmesacnu dcérku.
Ahoj. My velmi radi. Kde byvate?