Baby aké snim máte skúsenosti ? Lebo ja som podala naňho sťažnosť na ministerstvo zdravotníctva
tak ono asi zalezi aj od pacienta ako sa chova k lekarovi.....
@simonah73 keď myslíš , ale mna nabádal ku tomu aby som sa nedala testovať na PCR čiže mohla by som nakaziť dalších ľudí , ďalšia vec urážal o mojom IQ a že vďaka mne sú všetci nakazený . Podľa teba je toto správanie lekára normálne ?
@haley7897 áno patria jemu
@nikoleta1996 ja som ho zažila raz na pohotovosti a bohate mi stačilo
@szdan on neni lekár a nech ani nerobí s ľudmi , ja by som navrhovala spýtať naňho petíciu nech z Malaciek ide preč , lebo toto bude robiť aj další ľuďom
Zial toto neni jediny lekar v Malackach ktory takto zaobchadza s pacientmi....ja som akurat odisla od jednej pani "doktorky" ktora by si tiez zasluzila riadnu kontrolu a preplesk minimalne od uradu pre dohlad nad ZS. Som zhrozena co tu mame za doktorov, to snad ani neni pravda. Ani sa necudujem ze tolki ludia zomieraju na kovid ked nemaju zaujem pomahat ludom a liecit ich.
Strasne
Velmi neprijemny, arogantny doktor. Na moju poziadavku o preventivnu prehliadku zareagoval, ze sa "moc sledujete". Komunikacia s nim velmi tazka. Neda sa mu dovolat. V ordinacii ma max. 2-4-och pacientov. Rychlost vybavenia: 1pacient/30min. Nasledne si dava "pauzicku" dalsich 15 min. Najviac ma zaraza jeho ponizovaci pristup k pacientovi.
@nikoleta1996 tieto chvály patria jemu?
https://www.azet.sk/firma/505636/mudr-miroslav-...