MUDr. Miroslav Dobrovodský

nikoleta1996
5. nov 2021

Baby aké snim máte skúsenosti ? Lebo ja som podala naňho sťažnosť na ministerstvo zdravotníctva

simonah73
5. nov 2021

tak ono asi zalezi aj od pacienta ako sa chova k lekarovi.....

haley7897
5. nov 2021

@simonah73 odbornosť a profesionalita by sa v žiadnom prípade nemala odvíjať od toho ako sa správa pacient.

nikoleta1996
autor
5. nov 2021

@simonah73 keď myslíš , ale mna nabádal ku tomu aby som sa nedala testovať na PCR čiže mohla by som nakaziť dalších ľudí , ďalšia vec urážal o mojom IQ a že vďaka mne sú všetci nakazený . Podľa teba je toto správanie lekára normálne ?

nikoleta1996
autor
5. nov 2021

@haley7897 áno patria jemu

szdan
5. nov 2021

@nikoleta1996 ja som ho zažila raz na pohotovosti a bohate mi stačilo

nikoleta1996
autor
6. nov 2021

@szdan on neni lekár a nech ani nerobí s ľudmi , ja by som navrhovala spýtať naňho petíciu nech z Malaciek ide preč , lebo toto bude robiť aj další ľuďom

biolady
23. nov 2021

Zial toto neni jediny lekar v Malackach ktory takto zaobchadza s pacientmi....ja som akurat odisla od jednej pani "doktorky" ktora by si tiez zasluzila riadnu kontrolu a preplesk minimalne od uradu pre dohlad nad ZS. Som zhrozena co tu mame za doktorov, to snad ani neni pravda. Ani sa necudujem ze tolki ludia zomieraju na kovid ked nemaju zaujem pomahat ludom a liecit ich.
Strasne

lulliky1
22. feb 2022

@biolady ahoj môžem vedieť ako sa volá doktorka?

zlatica888
24. feb 2022

Velmi neprijemny, arogantny doktor. Na moju poziadavku o preventivnu prehliadku zareagoval, ze sa "moc sledujete". Komunikacia s nim velmi tazka. Neda sa mu dovolat. V ordinacii ma max. 2-4-och pacientov. Rychlost vybavenia: 1pacient/30min. Nasledne si dava "pauzicku" dalsich 15 min. Najviac ma zaraza jeho ponizovaci pristup k pacientovi.

biolady
24. feb 2022

@lulliky1 ahoj, preco nie, na VUC o nej vedia. Napisem do spravy, nebudem ju ociernovat, sama si spravila hanbu.