ahojte, najde sa aspon jedna maminka, ktora sa tu tiez citi stratena...??? 😎 moja terezka by tiez potrebovala kamosky/kamosov 😵 je tu niekto priblizne v rovnakom veku???
Ahojte Stupvačanky, organizátori burzy (nielen) detského oblečenia oznamujú nasledovné:
21 az 23 septembra v case od 15:00 do 18:00 sa uskutocni burza oblecenia, doplnkov a obuvi...
v pastoracnom centre v Stupave
ak mate veci na predaj :
zaregistrujte sa na potvora@potvora.sk
veci treba priniest v stredu 21.9, do cca 17:00 priamo do pastoracneho centra
dvojmo napisany zoznam uvedenych veci
kazdy kus musi mat nalepene tri stitky, dva s vasim menom (jeden vnutri a druhy zvonka) a treti s cenou, za ktoru ho chcete predat
v piatok po 18:00 si zase treba prist po zvysok a utrzene peniaze
streda, stvrtok, piatok v urcenom case prebieha samozrejme predaj vsetkych prinesenych veci, takze si zaroven vezmite veeeela penazi a hura nakupovat !
my sme v stupave už skoro 3 roky 😉
Ahoj žienky,
ak ste burzu v Stupave nestihli, nezúfajte... túto sobotu 8.10, budú na okolí hneď dve: v Záhorskej Bystrici na Miestnom úrade od 9.00 do 13.00 a v Devínskej Novej Vsi vo Farskom centre na Istrijskej 4 od 9.30 do 12.00.
Bližšie info v téme Burzy detského oblečenia tu na Koníku ... ale pozor, predávajúci sa už registrovať nemôžu, kapacita priestorov je beznádejne vyčerpaná, čo však na druhej strane znamená, že bude kopec vecí, ktoré sa dajú výhodne nakúpiť 😉 .
Dňa 11.10. 2011 začína predpredaj lístkov na narodeninový koncert MC Fifidlo, ktorý sa uskutoční 10.11. 2011 o 17.00 vo veľkej sále MKIC. Zaspievať a zahrať prídu Spievanka a Zahrajko 🙂
Cena lístkov: 3€/dieťa, 2€/dospelý
Lístky si môžete zakúpiť počas nasledovných dní a hodín v herni MC Fifidlo (MKIC, bočný vchod pri novom ihrisku):
pondelok, utorok, streda, piatok od 9.00 do 11.00
utorok a štvrtok od 17.00 do 18.00
@syslica počet lístkov je limitovaný kapacitou sály, tak sme sa rozhodli pre 150lístkov pre deti a 100lístkov pre dospelých.
a veru neviem, či už mali mumps, ale do novembra by ste už infekční nemali byť 😉 len asi sa treba poponáhľať s kúpou, dnes mi už niekoľko mamín volalo, či sa dá rezervovať. bohužiaľ, nedá sa ☹ po minuloročných negatívnych skúsenostiach s rezerváciami sme od toho tento rok upustili
@evulikm @sjuzocka @janusa007 @katkaluk @klementina @zeleny_cajik @ellit @saminko13
Ahojte všetci z okolia ! 17. 12, sa chystá v Záhorskej Bystrici Vianočná burza Červeného kríža, kde vypomáham ako tradične s propagáciou a prvýkrát budem aj predávať 😅 .
Vianočný predaj – burzu oblečenia pre deti a dospelých , hračky, knihy, darčeky a rozličný tovar.
Uskutoční sa v sobotu 17.12.2011 v čase od 9.00 – 13.00 hod. v priestoroch Miestneho úradu Záhorskej Bystrici – veľká sála .
Predávajúci : jednorazový poplatok 1 euro
Kupujúci : vstup voľný
Termín prihlásenia na predaj je do 14.12. 2011 u p. Mišovskej mob:0905 191 339 al. magdalena.misovska@gmail.com
A keď už sme pri tom Červenom kríži - zajtra od 8 - 12 takisto v Bystrici je dobrovoľné darovanie krvi, každý kto môže prísť a zdravotný stav mu to dovoľuje je vítaný! Aj tam budem... ak ma nevyhodia kvôli tlaku 😉 .
@evulikm
Robím, čo je v mojich silách, aby sa to trošku spropagovalo 😉 , burza v Devínskej tohto roku už nebude, takže je toto asi posledné burzové podujatie a dobrá príležitosť nakúpiť darčeky na poslednú chvíľu...
šírte info, ako sa dá 🙂 @katkamarosova @lucqa ...
Inak, ak niekoho uvidíš kráčať popri ceste zo Stupavy v hnedo-modrej károvanej bunde, to som zaručene ja... autobusy chodia poriedko, autom nedisponujem, keď niečo treba, riešim to takto 😅
ja sa tiež pripájam...my sme tiež pekne zladení -chalani v bundách Thomas vláčik 🙂 ked je tma po ulici chodia v reflexných detskýh vestách... 😀
@syslica ahoj, dik za info, ak sa mi podari, pridem... ale v tomto termine su aj vianocne trhy v Marianke, len neviem, v akom case. kazdopadne vdaka 🙂 😵
Ahoj Stupavčanky a žienky z okolia. @evulikm @sjuzocka @janusa007 @katkaluk @klementina @santal @zeleny_cajik @ellit @saminko13
O burze v Stupave zatiaľ info nemám, ale bude jedna v Záhorskej Bystrici:
Miestny spolok Slovenského červeného kríža v Záhorskej Bystrici
Vás pozýva na
Veľkonočný predaj –oblečenie pre deti a dospelých , hračky, knihy, darčeky a rozličný veľkonočný tovar.
Uskutoční sa v sobotu 31. 3.2012 v čase od 9.00 – 13.00 hod. v priestoroch Miestneho úradu Záhorskej Bystrici – veľká sála .
Predávajúci : jednorazový poplatok 1 euro za stôl.
Kupujúci : vstup voľný
Termín prihlásenia na predaj do 28. 3. 2012 u p. Mišovskej mob:0905 191 339, magdalena.misovska@gmail.com
@katkamarosova ahoj ! prosím ťa,nemáš kontakt na niekoho,kto by mi predal 24 kg pokrájanej kapusty ???
@ani3012
Ahoj...jedine kvasenú,čerstvú určite nie...v Maste je dost predajcov,to by sa dalo zistit 🙂
@katkamarosova práve že obyčajnú potrebujeme....možno by sa dalo dohodnúť,že by sme si priniesli kapustu a oni by ju pokrájali teda,ak len kvasenú budú mať.... myslíš ,že môžeme ísť len tak na blink? asi po obede,keď malého vezmem zo školy skočím....
@ani3012
to neviem...či budú ochotný si špinit stroj...ked tak skús,čo chodíme my -.- p.Mader ,byvaju pri súkr.stredisku,majú tam vonku reklamu na cukráren.vyrobky
ahoj ahoj, este sice nie som zo stupavy ale uz na tom velmi pracujeme 🙂)))tak drz palce nech sa podari