Viete mi prosím poradiť, či je v Malackách alebo blízkom okolí kožný lekár pre deti? Najlepšie taky, kde nebudeme musieť čakať 2 mesiace na termín. Ďakujem
@bluetinka ďakujem, a neviete či sa za poplatok nedá objednať na čas? Lebo s 3 ročným synom čakať pol dna v čakárni je trosku náročné 😁
@oonnaganamakusai tak to nepoteší. Tak to bývalo u kožnej pri sude keď som bola ja dieťa. 🤦♀️
@oonnaganamakusai ja potrebujem ísť s malým, ma 3 roky a ešte u žiadnej kožnej nebol, tak by nemal byt problém. 🙂 ale ďakujem za upozornenie.
@baruska666 dá sa objednať aj na čas za poplatok 10e boli sme pól roka dozadu
@baruska666 tiež potrebujem ísť ku kožnej z dietatom. Ja som našla Kramáre tam sú až 3 doktorky.Tam to chodí celkom sup sup len tie recenzie nič moc. Inak zatiaľ čo som pozerala poplatky v ba tak 40€
@baruska666 My chodíme k Dr. Mucskovej. Deti ošetruje v utorky a štvrtky. Ráno 7.30 sestrička vyloží casenky, ordinuje sa až od 9 h. Ale potom to ide to rýchlo. Nám vždy pomohla.
@baruska666 Pani doktorka Olvedyova berie aj deti, treba si prist cim skor zobrat casenku, aby ste sa dostali na vysetrenie. Nachadza sa v zdravornom stredisku za kolajnicami.