Kaderníctvo salón Harmony Malacky

4. júl 2022

Baby v Malackách kaderníctvo v salóne Harmony je dobre? Spokojne ste? Bola som zhruba pred polrokom v AFK u pani Lucia a nebola som spokojná, melír úplne zlý, spálila mi vlasy, teraz som si ich ako tak dala do poriadku a hľadám fajn kaderníctvo, prosím poraďte ďakujem vám 🙂 kľudne aj iné, nemusí byť Harmony, to ma napadlo lebo vždy keď idem okolo tak plno ľudí 😀 ďakujem

dejna_
13. júl 2022

Aj mne v Adi odpálili vlasy 🤦😬 a ešte výsledok ani nebol taký ako sľubovali...a na záver ta suma ktorá by postavila zo stoličky aj mŕtveho 165€ 🙈 prvý a posledný krát ...salón Harmony nepoznám 😬 ale

autor
15. júl 2022

@dejna_ a je vôbec v MA nejaké schopné kaderníctvo alebo v okolí? Nechce sa mi dochádzať až do BA 🙁

dejna_
15. júl 2022

Popravde netuším 🤦 ja som bola na posledný u kaderníčky a presné som jej povedala ako chchem ostrihať a úplne ma ostrihala zle ...jediná ktora má ostrihala podľa mojich predstáv bola pani Jurkovičova z veľkých Levar ale nebola som u nej fakt dlho vyššej roka kvôli korone, neviem či ešte robí ..má kaderníctvo vo veľkých Levaroch a predtým pracovala v sieti kaderníctiev v Nákupných centrách v Ba. Ona jediná mi urobil strih, farbu a vyfukala podľa mojich predstáv.

reluska
18. júl 2022

ja som bola v Elegance v AFK na farbení 2x a účes na svadbu, a bola som spokojná

lucia4
18. júl 2022

skúste v Rohozniku kaderníctvo Marta - Marta Martinkovychova

baruska666
19. júl 2022

@lucia4 v Stupave salon Eva. Ak chcete, pošlem vám číslo.

lucia4
19. júl 2022

@baruska666 zle ste označila 😉, ja nehľadám

baruska666
19. júl 2022

@lucia4 ospravedlňujem sa 🙈

silvia1908
21. júl 2022

Skuste ked tak Salon Adam V hoteli Atrium - 0918814873

biolady
22. júl 2022

Adka z V. Levar je naj. Ale bola som spokojna aj u Karin - KP haircare v MA. K nej som chodila na farbenie asi 2 roky a robi aj pekne balayage. Najdete na instagrame.

lesiaoldi
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
3. okt 2022

@lesiaoldi a cena prosím?

lesiaoldi
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
3. okt 2022

@lesiaoldi paráda, super cena 🙂 v BA klier kamoška nechala cez víkend 160eur a vlasy donicene suché bez života

lesiaoldi
Autor odpoveď zmazal
Zobraz