Ahojte prosím bol z vás niekto v kaderníctve Capelli de Angeli? Vie mi niekto povedať ako sa tam pohybujú ceny? Presnejšie odfarbenie teda sťahovanie čiernej farby a farbenie? Ďakujem
@ci to ti neporadím s cenami ale áno krásne robia možno je niekto spokojný,ale ja som si dala hnedý melir u Simona keď tam ešte robil a teda vôbec ale vôbec som spokojná nebola musela som ostrihať svoje vlasy na krátko 🤷🏻♀️🙈 melir ma stal 60e sťahovanie podľa dĺžky ja som mala po lopatky a vecsinou všade okolo 150e a viac
@ci ja som nebola v tomto novom len v starom sťahovali mi farbu zo svetlo hnedej do svetlejsej a platila som 160€ dlhé vlasy... ale nebolo to podľa mojich predstáv a nehovorím o Tom že dva roky si dávam vlasy dokopy 🤷.
@ci to ti neporadím s cenami ale áno krásne robia možno je niekto spokojný,ale ja som si dala hnedý melir u Simona keď tam ešte robil a teda vôbec ale vôbec som spokojná nebola musela som ostrihať svoje vlasy na krátko 🤷🏻♀️🙈 melir ma stal 60e sťahovanie podľa dĺžky ja som mala po lopatky a vecsinou všade okolo 150e a viac