Ahojte dievčatá,
Potrebujem dat moju dcerku od septembra do jasličiek, v oktobri bude mat 2 roky. Viete mi poradit kde? Kde ste spokojné? Ďakujem za kazdy tip a recenziu.
@veronikajanotova treba si tam osobne ist pozriet lebo kazdemu vyhovuje nieco ine. Mne osobne sa HappyLand nepaci,cize 100 ludi 100 chuti. Je tu HappyLand, Rozpravkovo,Kloki,statne jasle na Bernolakovej,pani Slobodova a jaslicky na Stefanikovej.
@martina_malacky prečo sa Vam Happy nepáči?
@martina_malacky ďakujem za info, budem to musiet naozaj osobne obehat.
Z osobnej skúsenosti odporúčam Kloki. Syn nastúpil ešte nemal ani 2 roky. Pani učiteľky úžasne. Naučil sa tam krásne rozprávať a veľa aj anglicky, bol odplienkovany, zvyknutý na kolektív. No všetko tip top. Keď nastúpil do škôlky tak sa učiteľky smiali že môže preskočiť triedu aj dve 😂 za mňa bola veľká výhoda aj tie kamery, nemusela som v práci tŕpnuť či je ok videla som že sa hrá, smeje. Tiež fotky vždy k obedu potešili.
@veronikajanotova my sme chodime k pani Slobodovej a je to super
My mame skusenost s Kloki naozaj vynikajucu👌🏻 takze odporucame urcite tam
Ja poznám osobne pani Slobodovu a ak by som mala dat svoje dieťa do jaslí tak k nej 🙂
@veronikajanotova Ano su najlacnejsie (280€,rok 2023/24),ale jaslicky tvori personal!!!.a ak je ucitelka (chranena vyssie), ktora nevie prijat kritiku a hned sa brani alibistickym utokom s postojom "ticha voda brehy myje" ,tak Vam po par mesiacoch v jaslach,co Vam dieta vyhadzuju za banalne priciny dojde, ze radsej si priplatite min o 50 eur v MA viac v sukromnych jaslach ,ako byt pernamentne vyhadzovany s dietatom. Tatkto ste za "hlupaka" ci v praci ci u detskeho lekara. Absolvovala som dve sukromne jasle a jednu statnu skolku a nikde som sa nestretla s takym pristupom,ale tu v mestskych jaslach ucitelka asi nadobudla velku moc "rozhodovat" ..
@spunky dobry den sice je toto uz starsia tema ale mohla by som ajtak otazku? Tento vas prispevok je o štatnych jaslickach v Malackach? Ak som pochopila spravne neodporucate ich? Pytam sa pretoze uvazuje ze dame syna do jasli (2r) ale teda ak by sa tam k nemu chovali zle tak by som ho radsej dala do sukromnych
Jednoznačne HappyLand na Pezinskej