Hľadám parťáčku na cvičenie - Malacky

kacka0100
16. sep 2020

Ahojte, chcela.by som najst nejaku kamosku, s ktorou by sme chodili behavat, do posilky a pod. Sama to po par dnoch vzdy vzdam, nemam motivaciu :D najlepsie Malacky, okolie. Ked sa niekto ozve budem rada :D 🙂 (ja 27r) :D

0silvia0
16. sep 2020

@kacka0100 drzim palce, len aby to nedopadlo, ze to bude partacka na kvakanie😳
Chodim do posilky dlhe roky a zeny nemaju povacsine vydrz a disciplinu. Ked pridu dve, 3/4 casu v posilke prekecaju. Potom ma raz jedna menzes, potom druha, tak nejdu cvicit atd. Ak nevies najst motivaciu sama v sebe, skus cvicit s trenerom v posilke. Ten ta namotivuje, dohodnete presne treningy atd.

amelia000
17. sep 2020

@0silvia0 presne, ja som si zaplatila fesi trenera a to bola radost chodit cvicit :D ale ten trend chodit s kamoskou nikdy nepochopim. Zopar krat som tak bola, ale som povedala dost. Tak ja sa pocas treningu potrebujem sustredit na techniku a dychanie a nie sa rozpravat. Mna to strasne otravovalo.

0silvia0
17. sep 2020

@amelia000 no a na mna maju tendenciu sa lepit obstarozni cviciaci, vidia, ze hura, jedna starsia prisla, podme konverzovat. Ja vyzeram asi velmi pristupne, lebo s tymto mam stale problem. Ako cvicim, o ake mam svaly, o ake velke vahy zdviham (vobec nie su velke, len necvicim s tymi polkilovymi ako vsetky zeny), ci idem zajtra cvicit a ine cudne reci. Teda ja odmietam polovicu zo svojho cviciaceho casu pretliachat, tak sa ich striasam. Vacsinou ma oslovuju starsie zeny, ale minule taky ujec,, ked ma vidi, vita ma ako kamosku🙈

galaxy
5. okt 2020

@kacka0100 ja by som sa pridala ☺️