Gynekologická ambulancia - MUDr. Miroslav Fruš, Malacky

veraaq
4. okt 2024

Ahojte,máte skúsenosti s týmto pánom doktorom?co hovoríte? Ja mám pocit že iba na mňa sú taký hnusný , a sestrička aká je protivná aní nehovorím 🥹 svokra mi ho odporučila v podstate celá rodina tam chodí a nikdy s ním nemajú problém ale na mňa sú od začiatku hnusný aké máte vy skúsenosti?

marybbel
4. okt 2024

@veraaq ahoj, sestricka - to je stará škola To sa musis obrnit a nevnimat Vie byt aj v pohode ale nie velmi casto ;) Doktor je na mna mily. Chodim k nemu snad 15 rokov. Mozno preto ...

biolady
5. okt 2024

Ahoj, ja som tam bola 2x na prehliadke a vychodila som celu tehotensku poradnu. Ani raz sa mi nestalo ze by boli neprijemni. Praveze vzdy velmi uctive jednanie. Sestricka bola na mna mila.

veraaq
autor
5. okt 2024

@marybbel no mne nechcela dať napríklad ani P pre muža,že iba keby nevladzem chodit nech si dá dovolenku🤦🏻‍♀️ani lekárske záznamy mi nechceli dať kvôli poistke,nakoniec mi to napísal na zdrap papiera ktorý aj tak nemôžem odovzdať ale ss mi lubilo keď mi “vynadali” že dom prišla skôr😃😃že si mám dávať prehliadky tak aby som tam bola načas,radsej sa vždy niekde zasijem nech tl nemusím počúvať🤣

destra
5. okt 2024

@veraaq ja tam chodím roky a som spokojná 🤷🏻‍♀️ ale v Malackách a v okolí je veľa gynekologov, tak ak nie si spokojná, vymen lekára.

biolady
5. okt 2024

@destra je vela ale nikto neberie.

baruska666
6. okt 2024

Ja som tam chodila a prestala som,keď som zistila ze som tehotná. Prišla som nadšená aj s mužom a doktor mi povedal ze on nebude hľadať môj plod na ultrazvuku a ze načo prišiel muž. Keď som povedala ze ma priviezol lebo sa nemám ako inak dostať a ze je otcom dieťaťa a chcel byť aj on pri tom keď sa nám potvrdí tehotenstvo, tak mi doktor povedal ze to môže povedať hocikto ze je otcom a ci som si istá ze je otcom on. Odchádzala som s plačom a prestupila som primarovi do nemocnice.

veraaq
autor
7. okt 2024

@baruska666 bože to vážne tk toto povedal ja nemám slov🤦🏻‍♀️ja som tam fosla ako prvorodička vyplašená tehotná a on že no uvidíme čo z toho bude ,jak keby očakával niečo zle,jaj strašne lutujem že som uz vtedy od neho neodišla

lesiaoldi
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
veraaq
autor
29. okt 2024

@lesiaoldi ja neviem ja akokeby som tu čítala o úplne inom lekárovi😂asi im na mne dačo nesedi alebo čo😂

lesiaoldi
31. okt 2024

@veraaq nechápem tomu 🤔 Ja tam chodím tak od 18tich a čím je starší, tým je milší.. Sympatické mi je aj to, že otvára dvere on a nie sestrička..

dejna_
8. nov 2024

@veraaq sestra k nemu chodila keď čakala dvojičky a poviem veľmi zanedbal starostlivosť aj kontroly ( mala ich zo zákona viac absolvovať, nezapísal potrebné veci do knižky ...v nemocnici na ňu pozerali že jak to je možné ...a to bolo 14 rokov do zadu. Primár v nemocnici je veľmi ochotný človek. A pani doktorka Chrenkova má tiež veľmi dobre recenzie.

veraaq
autor
8. nov 2024

@dejna_ no tie jebo kontroly kapitola sama o sebe,nič neviem kým sa neopytam,nič nevysvetlí údaje z knižky ani neviem prečítať🥲

lesiaoldi
15. nov 2024

@veraaq áno, je taký, treba sa pýtať 😆🥵ale čo mám skúsenosti veľmi veľa lekárov je takých, že pokiaľ sa neopýtaš, tak vlastne nič nevieš