Dobrá kaderníčka v Malackách

dannnea
25. máj 2021

Poradite v malackach alebo v okoli ozaj dobru kadernicku na strihanie a farbenie dlhych vlasov...

lusy1507
26. máj 2021

@dannnea za mna Lucia Petrasova v AFK kadernickam som dlhé roky nechodila, lebo som nenašla takú, čo by má ostrihala či zafarbila podľa predstav a to som bola aj u Veroniqe... po dlhej dobe som skúsila Luciu a inam už nepôjdem. Presne čo chcem, to mi urobí a ceny nemá s vysokohorskou prirážkou

dannnea
autor
27. máj 2021

@lusy1507 u naj som raz bola....mala som svoju predstavu ale ona ma hned zrusila a natlacila mi do hlavy melir...mam pocit ze okrem meliru nic ine nerobi...no a to stresne rozcesavanie ked mi skoro celu hlavu vytrhala to bolo hrozne....za mna to nrbola dobra skusenost.....ale dakujem za nazor.

lusy1507
27. máj 2021

@dannnea asi naozaj každej sadne niekto iný. Mne vždy spraví to čo chcem, ak chcem niečo nereálne tak mi povie ale spoločne vždy nájdeme kompromis ktorý sa najviac približuje k tomu čo chcem. Aj pri rozcesavani sa vždy pýta či neťahá, ale nemala som nikdy ten pocit... obehála som asi vsetko v Malackách a ona mi jediná vyhovuje... ja mám taký hrozné negatívnu skúsenosť s Veroniqe a veľa ľudí je s ňou max spokojná.... tak veľa šťastia pri hľadaní, tu v Malackách toto na vyber nie je podľa mna ak sa bavíme o kvalite

gulaska1
30. máj 2021

@dannnea ja chodím do salónu nad srdiečkom kaderníctvo elel style. Lenka Lipová. Je aj na fb. Za mňa Top.

biolady
31. máj 2021

Ja odporucam na farbenie urcite KPhaircare, Karin. Robi krasne. Ale na termin si pockate aj mesiac dva.

dannnea
autor
31. máj 2021

@biolady a ako bycsom ju nasla, veviem na nu najst ani na fb ani cez google...

biolady
31. máj 2021

@dannnea instagram alebo google maps

kacka0100
2. júl 2022

@gulaska1 ahoj, pozerala som si ju na fb a chcela by som sa k nej objednať, aké ma ceny? Nikde nevidím cenník.. dakujem

kacka0100
2. júl 2022

@kacka0100 myslím kaderníčku nad srdieckom elel style

gulaska1
3. júl 2022

@kacka0100 mne robí farba, strih vlasy po ramena a fúkanie od 55 do 65 podľa toho či robí melír a farba alebo iba farba.