Poradite v malackach alebo v okoli ozaj dobru kadernicku na strihanie a farbenie dlhych vlasov...
@lusy1507 u naj som raz bola....mala som svoju predstavu ale ona ma hned zrusila a natlacila mi do hlavy melir...mam pocit ze okrem meliru nic ine nerobi...no a to stresne rozcesavanie ked mi skoro celu hlavu vytrhala to bolo hrozne....za mna to nrbola dobra skusenost.....ale dakujem za nazor.
@dannnea asi naozaj každej sadne niekto iný. Mne vždy spraví to čo chcem, ak chcem niečo nereálne tak mi povie ale spoločne vždy nájdeme kompromis ktorý sa najviac približuje k tomu čo chcem. Aj pri rozcesavani sa vždy pýta či neťahá, ale nemala som nikdy ten pocit... obehála som asi vsetko v Malackách a ona mi jediná vyhovuje... ja mám taký hrozné negatívnu skúsenosť s Veroniqe a veľa ľudí je s ňou max spokojná.... tak veľa šťastia pri hľadaní, tu v Malackách toto na vyber nie je podľa mna ak sa bavíme o kvalite
Ja odporucam na farbenie urcite KPhaircare, Karin. Robi krasne. Ale na termin si pockate aj mesiac dva.
@dannnea za mna Lucia Petrasova v AFK kadernickam som dlhé roky nechodila, lebo som nenašla takú, čo by má ostrihala či zafarbila podľa predstav a to som bola aj u Veroniqe... po dlhej dobe som skúsila Luciu a inam už nepôjdem. Presne čo chcem, to mi urobí a ceny nemá s vysokohorskou prirážkou