Detský ortopéd - Malacky

dejna_
29. nov 2022

Dobrý deň, viete mi poradiť detského ortopéda v okolí Malaciek ? MUDr. Kusin má najbližší platený termín v apríli. Počula som že v Zohore je ortopéd 🤔. Chodia k nemu aj deti ? Nemáte niekto skúsenosť. Ďakujem

kikavadi
29. nov 2022

@dejna_ ja chodím s deťmi k MUDr. Dubravayovi (Podotech). Ordinuje každý pondelok v ambulancii myslím doktora Pospisila v tej modrej budove "u Gajdarky". Objednáva sa 0911611700, každý deň 9-11:00. To je infolinka Podotechu a povieš, že chceš do MA k Dubravayovi. Mňa dnes objednali na kontrolu koncom januára s deťmi.

dejna_
autor
29. nov 2022

@kikavadi toto meno som našla na nete ale nepochopila som kedy tam pracuje 🙏. Veľmi pekne ďakujem za túto informáciu ❤️. Skúsim tam zajtra zavolať ☺️.

kikavadi
29. nov 2022

@dejna_ nie je za co. Keď budeš volať a chytí to automat, treba zavolať neskor znova. Dnes som sa dovolala až po 9:45, dovtedy stále len automat.

dejna_
autor
29. nov 2022

@kikavadi ďakujem veľmi pekne za všetky informácie. Verím že sa nám ujde nejaký skorší termín ako apríl 🤦🙈. A to neplatené mali až na august...

kikavadi
29. nov 2022

@dejna_ ak chcete Kusina, tak skorší termín mozno v Bratislave by ste dostali. Bola som u neho s prvou dcérkou na klbiky na kontrole. V MA termín v nedohladne a v Orto Top na Teslovej v BA do 2 týždňov ma vzali (platené samozrejme, ale dalo sa).

dejna_
autor
30. nov 2022

@kikavadi už máme aj termín koniec januára 🙏. Veľmi pekne ďakujem za pomoc .

( A potom niekto povie že na modrom koňovi, nehľadajte informácie 🙈)

echa
24. mar 2023

@kikavadi píšete, že chodíte Dubravayovi, ste spokojná? Sestrička u Pospíšila mi vravela, že je výlučne detský.
@dejna_ prosím Vás, ako ste tam boli spokojna? Tiež riešim pre maleho, zatiaľ mám chystený termín u Pospíšila, ale nemám ho rada. Chcela by som inému

dejna_
autor
25. mar 2023

@echa boli sme tam raz a v pohode to prebehlo. Celkom rýchlo ...Lekár mladý príjemný aj sestrička. Boli sme objednaní na čas, hneď sme išli do vnútra. Malému pozrel na nôžky aj ho postavil na nejakú svietiacu dosku ..musel sa prejsť normálne aj po špičkách ..predpísal vložky a topánky a o pol roka kontrola.