Dobrý deň, presťahovali sme sa do dedinky Vysoká pri Morave a chcem sa spýtať aká je pediatricka pani Jenisová Ľubica ? Ďakujem za každú info, neviem kde dať detičky či ku pani doktorke alebo inde
@dublinka22 ďakujem, aj ja som počula práveže rôzne. Ale aj zle, že bábätko poriadne ani na poradni nepozrie a radšej číta noviny 😃 vraj len jednu trakčnú skúšku urobí - dvihne za ručičky, či teda drží hlávku, vôbec nesleduje svalový tonus, nikam neposiela na rehabilitácie... to mi povedala suseda že ich synovi veľmi pani doktorka zanedbala hypertonus a až v roku začali cvičiť a aj to si sami hľadali rehabky... Ďalšia mi povedala že je zase veľmi spokojná že dokonca aj ospravedlnenku není problém poriešiť keď treba aj niekde vycestovať 😃 tak ja teraz ozaj neviem 😃😃 Mám 4 ročnú a určite chceme ešte jedno tak by som chcela ozaj dobrú lekárku. 🙂
My k nej chodíme, síce ma maly len dva roky a chorý ešte nebol. Ale chodím k nej aj ja, aj segry s deckami. Mne sa veľmi páči, lebo napriek tomu, že je stará generácia... napr.vyhýbasa všemožne antibiotíkam, co mne sa strašne na nej páči. Lebo iní lekári by len sypal ATB
Ja som tiez pocula rozne. Ja neviem ake vsetky testy ma dietatu spravit na poradni, beriem to tak ze hadam vie co robi. Nas maly nemal ziaden problem lebo som ho aj ja sledovala ci sa vyvija v poriadku a teda som nemala potrebu ju nejako konfrontovat. Ked som mala otazku vzdy odpovedala, a nepodporuje ziadne chemikalie ani pri starostlivosti o dieta. To sa mi celkom na nej paci. Takze ja som za ten rok co k nej chodime spokojna
No ja som k nej chodila jak dieťa a teda všetky choroby sveta som mala irónia samozrejme 🤷🏻♀️ dala som k nej moju malú,ale boli sme dva krát po narodení a odhlasila som ju. Na obyčajné potnicky vypísala recepty na milión liekov vraj má ekzém a mám s ňou ísť kožnej a čo ja viem čo. No vôbec sa mi prístup nepáčil. A už vôbec nie potom,čo som jej povedala že ju odhlasujem. Už neboli až tak milé ani jedna. Vynadane som dostala jak malé dieťa zato,že som skoro prestala kojit aj keď to nebolo z vlastnej vôle. No ja osobne by som k nej druhé už nedala.
My sme sa do Vysokej pristahovali tiez pred par rokmi, a ked sa nam narodil syn, riesili sme, kam ho prihlasit. Pocula som dobre ohlasy, tak sme skusili - a rozhodne zatial nelutujeme, uz chodime aj s dcerkou🙂
P.doktorka je na 1.strane stara skola - veci zbytocne nedramatizuje, na 2.strane - ak sa da - necpe zbytocne antibiotika...a tiez nam par X odporucila veci, co su pomerne nove (takze ma prehlad aj o tom). Z nasej skusenosti - vzdy bolo vidiet, ze deti a danu pracu ma naozaj rada, skusena, mila, ...tak len dufam, ze jej zdravie vydrzi co najdlhsie (pretoze uz ma svoj vek). Nevyhodou je, ze maju na vela pacientov kratky cas - ale to je kvoli nedostatku lekarov/sestriciek teraz, zial, skoro vsade.
Lekárka používa len homeopatiká a aj to asi nevie ako ich dávať máme predcastnistko a ona v 2 mesiacoch nám napísala tbl. Ktoré máme rozpustiť vo vode a dat vypiť v letáku bolo napísané , že sa nemá liek dávať tehotným, dojciacim a deťom do 2 rokov . Predpísala nám sprej do nosa pre 6 ročne deti s eukalyptusom ( ten môže zastaviť dýchanie malým deťom) hlavne keď ma vaše dieťatko 2 kg. Stratila nám odber z päty do teraz ho nemáme urobila druhý a ten zabudla poslať. Už potom sa nedal urobiť . Chodila som tam 3 mesiace s vracajucim dieťaťom, hlieny v stolici a zelenou stolicou. Ani raz nebola ochotná ju vyšetriť poriadne. Mali sme mať poradňu kde mi mala zaočkovať dcéru a mali sme ísť preč k druhej dr. Rozhodla sa , že nezaockuje dcéru lebo ma hlieny v stolici ( 3 mesiace ) ma to riešiť nová Dr. Kartu poslala novej dr. Po 2 týždňoch naliehanie. V karte chýbali vyšetrenia z pohotovosti, klbikov a mala tam chybne datumi a dopisane veci nesedeli informácie a hlavne dátumy . Lekárka by mala vrátiť titul . Čaká sa vonku pred ambulanciu na vetre, daždi , snehu. Dcéra mala 2 kg keď sme ta boli v takej dobrej decembrovej zime na vonku lebo dnu sa nemôže ísť. Lekárka nepoužíva rukavice a dcéra tam dostala žabu leno jej rukou otvarala pusu . Vonku keď sme čakali manžel nemohol doniesť malú ani dnu do ambulancie ale ja po pôrode a reoperacii som ju tam musela niesť. Lebo len matka môže ísť dnu. Zamkla za nami dvere . Veľmi drzá dr. Aj sestrička. Nevedeli pochopiť, že nekojim lebo som nemala mlieko . Veta ... len krava dáva kravicke mlieko a matka dáva dietatu .
Nedoporučujem ju ani v najhoršom sne .
@kosbel vďaka za info ale my k nej chodíme a odporúčam na 100%. Rukavice používa, dnu bol už aj môj muž a nebol s tým problém. Už sme mali aj antibiotiká, robila aj vytery no a žiadne homeopatiká nám nikdy nedávala... K nám je veľmi milá, zlatá a ústretová. Áno, sestrička je niekedy nevrla ale pani doktorka je super.
Hm.. lekárka mi nepríde ako neodborná 🤔 práve sami na nej páči, že nedáva ATB hlava nehlava! Sestrička sa mi nepáči, tvári sa ako lekárka a celý ten systém ako vedie ambulanci, nie je dobrý. Dovolať sa nedá, na sms reaguje väčšinou po šichte, s lekárkou sa spojiť nedá, všetko rieši ona, čo sa mi nepáči a raz nám poradnmu spravila, bo lekárka tam nebola.
Je pravda, že sa čaká vonku, klop klop nie sme našťastie chori. A do ambulancie len jeden. Ale bola som na poradni s malou a bol somnou aj maly syn a v pohode. Ale to majú zrejme stále kvôli covidu, čo mne zase nevadí. Tiež som bola po cisárskom a šla som tam sama so synom malym, bo muž nemohol z práce 🤷♀️ Rúško majú obidve,rukavice nie, ale umyte ruky áno.
No, to cakanie vonku naozaj nie je dobre...cakaren prazdna a clovek caka vonku (!) pred budovou s chorym dietatom aj hodiny...neviem, ci je cielom odradit pacientov, ale my sa aj kvoli tomuto snazime veci co najviac riesit sami (co tiez nesie svoje rizika :/)...ale co ma clovek robit, ked nema inu moznost...
Ja som sa sem prestahovala pred 5 rokmi. Pocula som na nu rozne veci ale povedala som si ze skusim. Moc skusenosti nemam, maly zatial chory nebol, chodim s nim len na poradne a tie su v pohode. Pani doktorka je mila, sestricka je mila ak ma dobru naladu 🙂 teraz cez covid je nutne jej vzdy dopredu zavolat.