Dobrý deň , neviem či to sem patrí ale chcela by som poprosiť či tu náhodou niekto nemá skúsenosti s detskou kardiológiou
Potrebovala by som dcérku objednať na vyšetrenie,sme z okresu Malacky a k nám do nemocnice chodí pán dr. Róbert Dinka avšak iba raz týždenne a dostali sme termín až v máji 🤦to je dosť dlhá doba na to aby som bola pokojná či je malá v poriadku.
Neviete o nejakom lekárovi kde by sme toľko nečakali?
Ďakujem
@ingrida1127 ahoj. Ja mám oboch synov sledovaných na kardiologii v Ma nemocnici. Ale teraz tuším idem až o dva roky. Je to úplne normálny termín (možno až luxusný 🫣) pokiaľ ti mala neodpadava, nemodra alebo niečo iné že len potrebuje vyšetriť a pripadne stanoviť diagnózu ktorá nie je život ohrozujúca tak da proste len musí počkať. Nemusíš sa stresovať. Určite to nebude nič vážne
@ingrida1127 všade je taká čakacia doba, mi tiež chodíme tam. Skúste si pýtať uprednostnený termín za poplatok.
@aannaannaa to už máme uprednostneny
@moiruska poslala nás detská,lebo som si všimla asi v polovici decembra že je omodrava nad hornou perou.
@h2o2 skúšala dnes je nejaký až v Petržalke na kramaroch mi dali kontakt niekde pria Krásnej Hôrke ale tam berú až keď je stanovená nejaká diagnóza a pošle vás kardiológ,tak mi bolo povedané.
@ingrida1127 Aha, no dcéru poslali len na vyšetrenie či je všetko. Volala som do Senice o 11 a robia len do 10:30 takže tam bude asi nával. Takže musim zase zajtra.
@ingrida1127 Nakoniec som napisala email Dr. Šulekovi do Senice a dal nám termin na 9.3.23 tak vyskúšajte aj vy ak ste dotetaz nenašli niekoho čo Vás zoberie skôr. Ale my sme rajon tak neviem.
@ingrida1127 ahoj, ak je to len kvôli omodravaniu nad hornou perou tak sa vôbec nestresuj. Neviem aké veľké máš dieťa. Nás s malou (parmesacnou) tiež poslali na kardio. Tam ju vyšetrili (zistili že všetko ok) a dr sa pýtala, prečo nás tam vlastne poslali. Keď som jej povedala, že kvôli modraniu nad perou, kardiologicka len prevrátila oči, či to vážne. To som si myslela, že skolabuje ona :D
Že u dojčiat je to úplne normálne. Až modranie pier by znamenalo problém. Takže pokiaľ sú pery normálne a modrá jej len okolo pusy, ozaj to nič zle neznamená a nestresuj sa zbytočne zháňaním skoršieho termínu. Držím palce ;)
@ingrida1127 Ahoj akurát som tam chcela zajtra volať, tak už asi nemusím. Tak skusim Senicu a potom Skalicu do BA sa mi velmi nechce. Neskusala si tam volať?