Chirurgická ambulancia - nemocnica Malacky

dejna_
3. sep 2022

Dobrý deň,

Nemáte skúsenosti s chirurgickou ambulanciou v nemocnici v Malackách?
Mám od možnej lekárky papiere na odstránenie znamienka a bolo mi povedané že tam sa neobjednava, že treba sa posadiť a čakať? Je jedno či tam prídem o 8 alebo o 10.00 len počkám a zoberu ma?
Ďakujem.

nikdenikto
3. sep 2022

Ja mám so Slávikom fajn skúsenosti vyberal mi znamienko zo spodu chodidla čo ani najprv neveril že je znamienko keď ma tam kožná poslala ale nakoniec uznal že mala pravdu a ešte mi vyberal guľku podkožného tuku z vlasovej oblasti. V oboch prípadoch fajn prístup neho aj sestričky. Ja som vždy šla do čakárne, zobrali do ambulancie, zhodnotili stav a následne dali termín zákroku.

dejna_
autor
3. sep 2022

@nikdenikto super 👌. Ďakujem za informáciu. Takže vlastne to takto funguje ako som si aj myslela a čaká sa tam.dlho? Či ako kedy 🙈

roxxetka
4. sep 2022

@dejna_ Ja mam tiež dobre skúsenosti s pánom doktorom Slavikom, vždy chodím len tam .Cakacia doba je ako kedy ,podľa toho či je vážnejší problém,koľko ľudí pride alebo nemá objednaný zákrok. Niekedy sa mi stalo že som čakala 10 minut a niekedy hodinu.Ja som išla vždy radšej ráno, lebo okolo 9-10 mal už nejaký zákrok a to sa čaká dlhšie.

nikdenikto
4. sep 2022

@dejna_ do hodiny som vždy bola vybavená

dejna_
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dejna_
autor
4. sep 2022

@roxxetka super ďakujem za info 🙂

dejna_
autor
4. sep 2022

@nikdenikto ďakujem 🙂 za informáciu