Cesta autom z Malaciek do Zvolena

8. júl 2024

Ahojte, prosim Vas tie co ste z Bratislavy, z Malaciek, idem dnes priblizne medzi 15-17h z Malaciek do Zvolena autom. Nikdy v zivote som tu predtym nebola, a hoci mam VP 10 rokov, mam samozrejme obavy. Trasa prejdena na google maps milionkrat snad (cez Bratislavu - most La Franconi, potom pristavny a tak na dialnicu s vyjazdom na Nitru), no mam obavy v takej premavke bratislavskej, ci to zvladnem.
Rozmyslam, ci pre mna ako nedialnicneho vodica nebude lepsie to dat na Pernek pri Malackach, Pezinok, Senec a tak sa napojit na dialnicu.
Co by ste mi poradili?
Vrela vdaka.

h2
8. júl 2024

Stiahni si appku Waze, dá ti najlepšiu cestu, vyhne sa zápcham a upozorní ťa na všetky možné udalosti po ceste.

ivka225
8. júl 2024

Ak nemas vela skusenosti, zvolila by som trasu po dialnici, je to predsa len jednoduchsie. Po cely cas budes na hlavnej ceste s vynimkou prehladneho prechodu na R1 pri Trnave.

zuzanaete
8. júl 2024

Po dialnici/obchvate ides iba "rovno". Urcite to je jednoduchsie ako cez dediny.

fido69
8. júl 2024

Ja by som zvolil trasu cez Pernek, Pezinok a na seneckej križovatke sa napojil na diaľnicu. Možno tie cesty lepšie poznáš, časovo je to rovnaké ako po diaľnici a je to o 20km kratšie (viac eko).
Tiež v poslednom čase viacej cestujem mimo diaľnice (aj v zahraničí) a jednoducho si užívam krajinu. 😉

janocka
8. júl 2024

Su prazdniny, premavka je ovela redsia ako pocas skolskeho roka, takze sa nemas coho obavat.

btus
8. júl 2024

ja osobne by som išla cez Pezinskú Babu. Vyhneš sa preplnenej Bratislave. Ja keď idem smer Brno ( som z Detvy) tak vždy chodím cez Babu, Bratislave sa vyhýbam. Cesta úpne v pohode.

h2
8. júl 2024

Tak ja zase, keď si mám vybrať medzi cestou po diaľnici a cez v podstate horský prechod s prudkým stúpaním a serpentínami (ja viem, ľuďom z iných častí Slovenska môže byť nejaká Pezinská Baba na smiech), tak volím jednoznačne diaľnicu.

btus
8. júl 2024

a dôležité je - nebáť sa. Ja som mala vodičák 3 roky a už solm sama chodila z DT do ZA. Keď musíš, tak musíš. Radšej pomaly, v pohode a hlavne sa nestresovať. Neboj to prejdeš. Aj obyč google mapy - navigácia je v pohode a naše cesty sú náhodou aj celkom dobre značené, takže dá sa aj bez navigácie.

lady083
8. júl 2024

Ja tu cestu dobre poznam, chod po dialnici. Teraz nie je taka premavka, su prazdniny. Je to urcite jednoduchsie. Stastnu cestu!

janocka
8. júl 2024

@btus Bratislavske cesty cez prazdniny vobec nie su preplnene. Neda sa to porovnat s dnami, ked je vyucovanie. Preto to bude po dialnici jednoduchsie az do zaicatku septembra