Byvate niekto? Zvazujeme dom, akekolvek skusenosti obyvatelov ocenime ❤️ Vdaka 🙏
@lucjja Byvanie v Zohore je super! Mame tu skolu, skolku, materske centrum, detske ihriska, posilovnu, lekara, zubara, velky vonkajsi sportovy areal, kde sa da hrat futbal, behat, korculovat,v zime funguje klzisko - hrava sa hokej a zimne korculovanie... mame tu dve vyborne restauracie... Do bratislavy je to na skok a najblizsie obchodne centrum Borry su 10 minut autom. Ja som rada, ze sme sa sem prestahovali, byvame tu tri roky 🙂
@weronka31 ahoj weronka31, my sa prave sťahujeme z Devinskej do Zohora. Chcela by som sa opytat, ak mas deti, ako ste spokojni s materskou a zakladnou skolou? Starsi syn by mal ist od septembra do prvej triedy, a chceli by sme ho dat do Zohora a zaroven mladsieho prestupom na matersku skolu taktiez. Dakujem 😊
@janka_2108 moja dcerka ma zatial len 1 rok, ale co viem od susedov, tak skolka berie len deticky s trvalym bydliskom v Zohore a skola je v pohode, nikto sa z mojho okolia nestazoval 🙂
@weronka31 ďakujem 😊 trvaly pobyt budeme menit do Zohoru, tak snad nebude problem. Nasi chlapci sa uz tesia, mladsi je velmi rad v skolke a ma rad nove vyzvy, tak verim, ze sa mu tam bude pacit 😊 a v ktorej casti byvate?
@lucjja ako rodena Zóhranka nedam na Zohor dopustit a rada tu vidím nové tváre, keď sa obec rozrastá. Takže uz teraz Vas u nás vítam 😊😊. Na FB mame aj skupinu, taku susedskú, kde sa všeličo človek dozvie. Tiež odporúčam sledovať www.obeczohor.sk, školka super - chodi mi tam syn, škola tiež napreduje a tiež super. V škole sa bude aj rekonštruovať - obnovovať športový areal. Ak mate otazky kludne sem s nimi 😊😊😊
@janka_2108 my byvame v novej zastavanej oblasti smerom na stupavu 🙂 a vy sa do ktorej oblasti chystate? 🙂
@janynnka oo wow to je mile 🥰🤗 dakujem krasne za take mile slova ❤️my mame teraz cerstvo babatko, 3m, ja som rodeny Bratislavcan z Lamaca a kedze bytik bude casom maly, radi by sme isli do domceka 🤗kedze maminu mam stale v Lamaci, tak to Zahorie je mi tak nejak blizke, aj s ludmi mam len pozitivne skusenosti, priatelski, otvoreni 🙏 my ideme pozriet pozemky Nad Potokom - tato lokalita je v pohode? Co sa tyka skolky / skoly - dostala som len same paradne referencie 🥰👏
@weronka31 my budeme v starom Zohore blizko Terna, na Novom rade.
@lucjja to sa super cita, ked su len same dobre referencie jednak na dedinku, a jednak na skoly, skolky 😊 nech sa aj vam podari zohnat pekny pozemok a nove byvanie 😊
My sme sa sem presťahovali v septembri. Mame 3 deti - 10,9a 5m.do školy chodia do dnv. Ale milujem to tu aj za tak krátky čas 😊
@iwuska10 ako zvladate logistiku do DNV? Stale uvazujem ci DNV, alebo Zohor, no viac som naklonena ze ich dam do Zohora.
@janka_2108 úplná pohoda, do školy je to 15 minút takže.na ulici mame viac detí co chodia do dnv do školy, takže sa vezú navzájom
nemam skusenosti, ale mala som kolegynu zo Zahoria, a vzdy hovorila, ze by sa tam rada prestahovala, lebo je tam vsetko, myslim, ze aj doprava do BA, bola dobra