Bývanie - Zohor

lucjja
7. jan 2022

Byvate niekto? Zvazujeme dom, akekolvek skusenosti obyvatelov ocenime ❤️ Vdaka 🙏

liz_lemon
7. jan 2022

nemam skusenosti, ale mala som kolegynu zo Zahoria, a vzdy hovorila, ze by sa tam rada prestahovala, lebo je tam vsetko, myslim, ze aj doprava do BA, bola dobra

weronka31
7. jan 2022

@lucjja Byvanie v Zohore je super! Mame tu skolu, skolku, materske centrum, detske ihriska, posilovnu, lekara, zubara, velky vonkajsi sportovy areal, kde sa da hrat futbal, behat, korculovat,v zime funguje klzisko - hrava sa hokej a zimne korculovanie... mame tu dve vyborne restauracie... Do bratislavy je to na skok a najblizsie obchodne centrum Borry su 10 minut autom. Ja som rada, ze sme sa sem prestahovali, byvame tu tri roky 🙂

lucjja
autor
7. jan 2022

@weronka31 juuj super, to sa perfektne cita 😍🥰 parada, ze ste taki spokojni 🙏 ideme pozriet pozemok cez vikend, tam som zvedava,ako to dopadne ☺️🤗

janka_2108
8. jan 2022

@weronka31 ahoj weronka31, my sa prave sťahujeme z Devinskej do Zohora. Chcela by som sa opytat, ak mas deti, ako ste spokojni s materskou a zakladnou skolou? Starsi syn by mal ist od septembra do prvej triedy, a chceli by sme ho dat do Zohora a zaroven mladsieho prestupom na matersku skolu taktiez. Dakujem 😊

weronka31
8. jan 2022

@janka_2108 moja dcerka ma zatial len 1 rok, ale co viem od susedov, tak skolka berie len deticky s trvalym bydliskom v Zohore a skola je v pohode, nikto sa z mojho okolia nestazoval 🙂

janka_2108
8. jan 2022

@weronka31 ďakujem 😊 trvaly pobyt budeme menit do Zohoru, tak snad nebude problem. Nasi chlapci sa uz tesia, mladsi je velmi rad v skolke a ma rad nove vyzvy, tak verim, ze sa mu tam bude pacit 😊 a v ktorej casti byvate?

janynnka
8. jan 2022

@lucjja ako rodena Zóhranka nedam na Zohor dopustit a rada tu vidím nové tváre, keď sa obec rozrastá. Takže uz teraz Vas u nás vítam 😊😊. Na FB mame aj skupinu, taku susedskú, kde sa všeličo človek dozvie. Tiež odporúčam sledovať www.obeczohor.sk, školka super - chodi mi tam syn, škola tiež napreduje a tiež super. V škole sa bude aj rekonštruovať - obnovovať športový areal. Ak mate otazky kludne sem s nimi 😊😊😊

weronka31
8. jan 2022

@janka_2108 my byvame v novej zastavanej oblasti smerom na stupavu 🙂 a vy sa do ktorej oblasti chystate? 🙂

lucjja
autor
8. jan 2022

@janynnka oo wow to je mile 🥰🤗 dakujem krasne za take mile slova ❤️my mame teraz cerstvo babatko, 3m, ja som rodeny Bratislavcan z Lamaca a kedze bytik bude casom maly, radi by sme isli do domceka 🤗kedze maminu mam stale v Lamaci, tak to Zahorie je mi tak nejak blizke, aj s ludmi mam len pozitivne skusenosti, priatelski, otvoreni 🙏 my ideme pozriet pozemky Nad Potokom - tato lokalita je v pohode? Co sa tyka skolky / skoly - dostala som len same paradne referencie 🥰👏

janka_2108
9. jan 2022

@weronka31 my budeme v starom Zohore blizko Terna, na Novom rade.

janka_2108
9. jan 2022

@lucjja to sa super cita, ked su len same dobre referencie jednak na dedinku, a jednak na skoly, skolky 😊 nech sa aj vam podari zohnat pekny pozemok a nove byvanie 😊

iwuska10
14. jan 2022

My sme sa sem presťahovali v septembri. Mame 3 deti - 10,9a 5m.do školy chodia do dnv. Ale milujem to tu aj za tak krátky čas 😊

janka_2108
16. jan 2022

@iwuska10 ako zvladate logistiku do DNV? Stale uvazujem ci DNV, alebo Zohor, no viac som naklonena ze ich dam do Zohora.

iwuska10
16. jan 2022

@janka_2108 úplná pohoda, do školy je to 15 minút takže.na ulici mame viac detí co chodia do dnv do školy, takže sa vezú navzájom

sandra_a
17. jan 2022

@weronka31 ahoj prosím chcela by som sa spýtať či posilovňa je len pre obyvateľov Zohora alebo aj z iných dedín?
Ďakujem🙂

weronka31
18. jan 2022

@sandra_a ja ju sice nenavstevujem, ale myslim ze toto neriesia 🙂

janynnka
18. jan 2022

@sandra_a pre vsetkych aj z okolia 🙂🙂

janynnka
18. jan 2022

@lucjja nevsimla som si otazku, ta lokalita je celkom OK, su tam rodiny s detmi 😊😊