Bývanie v dedine Kuchyňa

10. feb 2022

Ahojte plánujeme kúpiť dom v dedine kuchyňa na Záhorí chcem sa spýtať ako sa tam býva a najdôležitejšia otázka od kedy ráno otvárajú škôlku neviem to nikde na internete nájsť robím si len prehľad ešte som rok na rodičovskej ale teda škôlka je dôležitá pre nás veľmi nakoľko praca mi začína od 6:30 (v Malackách) ďakujem za každú info

liz_lemon
10. feb 2022

staci si to pozriet na ich stranke, od 6:30

jaroe
10. feb 2022

Ja len, že zachytila si, aká zmluva sa včera schválila v parlamente? Bývam trochu ďalej, ale aj tak pocujeme. Ak bude frekvencia lietadiel vyššia ako teraz, bude to pekný masaker. Keď letia v noci je to rachot ako prasa.

autor
10. feb 2022

@jaroe Ďakujem za upozornenie ja som úplne zabudla na to letisko, my teraz bývame v BA hluk sivé máme ale toto musí byť riadna pecka počúvať lietadlá takže okrem peknej prírody asi nič moc bývanie myslíš?

jaroe
10. feb 2022

ja netusim, čo budu tie zakladne obnášať. V TV som videla, ze v okoli Sliača s tým majú už teraz ľudia dosť problém. Ako je to presne v Kuchyni, neviem. My tu lietadla občas počujeme, hučí to riadne. Ale je to znesiteľné, lebo to nie je často. Večer, keď pozeráme telku, každý deň registrujeme jeden prelet.

autor
10. feb 2022

@jaroe ďakujem ešte raz za info už aj manžel sa dopočul od kolegov že bývanie tam teda nič moc, že radšej keď chceme ten smer tak od Rohožníka vyššie alebo od Malaciek smer Kostolište Jakubov alebo Suchohrad tak hľadáme ďalej zrejme

baruska666
12. feb 2022

Pekný deň prajem. Ja bývam v Jablonovom, lietadla majú preletovu dráhu rovno nad naším domom, ale poviem vám, že tu to nieje také hrozné, záleží aj teda co konkrétne lieta...

1katulka
12. feb 2022

Ja byvam v Perneku, to je hned pred a teda lietadlo som v boci este nepoculs ale samozrejme ked bude frekvencia vyspks pocut to budem…ale ci budes byvat v Rohozniku, Malackach a cele to okolie mas hluk rovnaky. Potom by ludia nenohli byvst ani v Ivanke pri Dunaji, Vrakuni a pod lebo tam je letisko tiez 🤷🏻‍♀️Kazdopasne tym chcrm len povedat ze to ze to letiisko ms nazov kuchyna, neznamena ze bude lietsdla pocut len v Kuchyni

baruska666
12. feb 2022

A ešte ma napadlo, že v Rohožníku keď odstreluju v lome je to oveľa väčší hluk a na všetky strany. To je počuť aj tu v Jablonovom ako keby mi vedľa domu strieľali... Dokonca je to počuť viac ako lietadla na letisku alebo streľby na Tureckom vrchu.

autor
22. nov 2022

Žienky veľká vďaka za vaše postrehy a odpovede. Nakoniec sme kúpili v obci Suchohrad a poviem vám, je tu kľud na nezaplatenie. Strašne sme spokojní. Dedina je tichá a ľudia sú strašne fajn. Hoci nás známi odhovárali že to je malá dedinka ale fakt ten pocit prísť domov z roboty a tá dobrá aura z okolia je balzam na dušu ❤️