Ahojte, neviete, koľko stojí vstup na Biofarmu v Stupave? V piatok príde brat s priateľkou a malým synom a hľadám možnosti, kde všade ich zobrať v okolí BA. Ďakujem.
@boldo87 fakt? super, ďakujem 🙂
Ano,je to zdarma,ale cez vikend tam byva dost plno z pohladu parkovania. Inak je areal velky,ludia sa tam stratia. Priamo v restike sa daju kupit aj balicky na krmenie zvierat
Vstup je zadarmo a preto to tam aj tak vyzerá 😊
Ahoj. Príjemné prostredie, krásna bio farma s domácimi zvieratkami. Vhodné na výlet s deťmi. V areáli sú dve detské ihriská a vidieť zvieratká z blízka, pohladkať si voľne pustené ovečky. Zvieratá sú zvyknuté na ľudí. Majú starodávny obchodík so skvelými domácimi výrobkami, syrové nite, bochník chleba, rôzne domáce koláče. Všetko vyrobené priamo na farme. Trošku problém s parkovaním, parkuje sa popri príjazdovej ceste v lese. Vstupné sa neplatí.
Za 10 min tam nemáš čo robiť pre mňa otrasne a o tej strave tam radšej ani nebudem písať hygiena hodná piatej cenovej
@mytraja3 jasne, keď tam ideš bez deti, tak 10 minút stačí, s deckami je to o inom 😃
Za mna radsej Abeland za Lozornom, len to je len v sobotu. Tam tiez nechcu vstupne a pacilo sa mi tam ovela viac, aj vacsie vyzitie pre deti... co si pamatam z mojej navstevy tejto biofarmy, tak su vsade ovcie a kozie bobky a pri konoch taka arogantna tabula, ze ked tie bobky panicke z Bratislavy vadia, tak tam nema chodit... mne to nevadi, ale kvoli malym detom...
ďakujem za všetky názory.. potrebujem vyskladať trojdenný program pre 8-ročné dieťa, ktoré miluje zvieratá 🙂 toto by bola len jedna zastávka počas víkendu, pri jeho hyperaktivite nečakám, že tam strávime celý deň 🙂
@basska_b abeland skutočne o dosť lepší, aj prostredie aj strava, škoda ale že cez leto majú zatvorené 😕