Nemate prosim niekto skusenost so zubarmi v Madarsku? Chcela by som si porovnat ceny za zubne korunky u nas a v tam. Dakujem 🙂
@maxina2002 nakoniec som to neriesila 🙂
@maxina2002 dobry den mozem sa spytat ako ste dopadli? Ja toto momentalne tiez riesim a poradili mi madarsko
@petronela333 dobry den bola som v Mosoni.Vypracovali mi liecebny plan t.j.ako bude prebiehat vymena koruniek plus mi musia dat implantaty.Este som si urobila prieskym na SK.Des co za vsetko pytali.Tu v Mosoni cena komplet zirkonove korunky,stiahnutie porcelanovych a 5 implantatov 17,5 tis.Eur.
@maxina2002 a prosim v akej klinike ste boli? Lebo som tam nasla 2 a rada by som tam isla aj ja.
@petronela333 dentissimo
Ked ste ochotne cestovat, tak odporucam Srbsko, ceny neporovnatelne, implantat 350 e, kovokeramicka korunka 80 - 100 e, zirkonova 200. Skuste pozriet na fb napr. "Francisti Dent", vedia vam zabezpecit prepravu aj ubytovanie
@maxina2002 aj ja som bola v piatok ale cena cca ako mi spravila aj tu moja zubna klinika
@andrea901 mate osobnu skusenost?
@petronela333 neviem co Vam idu robit, ale lacnejsie uz mam co sa týka zirkonovych koruniek a implantatov.Na Slovensku ovela viacej.Tak bola som tam asi hodinu na konzultacii.
@petronela333 osobne s touto konkretnou nemam, tu som dala ako priklad kedze sa nachadza v slovenskej dedine Kysac, cize sa tam dorozumiete normalne po slovensky a zameriavaju sa na tzv. dentalny turizmus, cize vam vedia vsetko zabezpecit. Maju v pohode recenzie, mozete si ich pozriet na fb. Ja som si davala robit v inom meste www.drlolin.com, mozete pozriet aj ich pracu maju tiez vela fotiek a videi na fb stranke : Specijalisticka stomatoloska ordinacija Dr Lolin.
Cenovo je to naozaj neporovnatelne, ja som za zirkonovu korunku dala 200 e, pricom tu na Sk v Ba sa ceny pohybuju okolo 500 e, takze nie je o com.
@maxina2002
@petronela333
Tato pani co si davala 13 implantatov + korunky platila cca 10 tisic, pisu v komentaroch, ze to bol vsak zlozitejsi pripad a preto je cena taka vysoka. Inac by bolo menej.
No ja by som 17,5 tisic nedala za taku pracu ktoru o par km dalej vedia spravit o tolko lacnejsie. Normalne ludia chodia takto. A zase to az tak daleko nie je, tak cca 5 -6 h cesty autom a pekny vylet k tomu.
@andrea901 dnes mi volali z kliniky,ze pre moj zdravotny stav si nato v Madarsku netrufaju a musia ma odmietnut.Tak teraz neviem ci fakt vedia,ze by to nemuselo dopadnut dobre, alebo fakt si nato netrufaju.Vraj je to predsa ina krajina a hlavne ine zakony.Tak skusim na SK.Tak vychod je daleko nato,aby som tam chodila jak na klavir.To neni jednodnova zalezitost.Ale dakujem za tip.
Dobrý deň, prosím odporučte nejakú dobrú kliniku v Maďarsku na implantáty . Ďakujem 🙂
@lencaamato mne robili implantáty v Stupave. Cena ešte lepšia ako v HU. Hlavne záruka a hlavne odbornosť.
@maxina2002 prosím kde v Stupave? Tiež teraz riešim a neviem kam ísť? Ceny šialené. Ďakujem
@jankaz83 KV Dent na Hlavnej ulici v Stupave. Ceny normálne hlavne vstupné konanie je zdarma. Presne Vám povedia koľko Vás zo víde a čo Vám budú robiť. Takže sa rozhodnete či do toho idete. Aj na splátky podľa toho čo Vám budú robiť.
@maxina2002 ďakujem veľmi pekne, pozriem to
@maxina2002 moete mi poskytnut viac informacii prosim? Zvazujem Moson, ale ta Stupava ma zaujala
@vysost dobrý den
@maxina2002
@vysost
@vysost dobrý deň vyššie som Vám zaslala akú majú teraz akciu. Prídete tam urobia Vám RTG a pripravia cenovú ponuku. Všetko Vám vysvetlia, aby ste mali krasne zúbky.
@maxina2002 dakujem za informacie…toto som nasla na FB, potrebovala by som porovnanie cien s inymi, ci su tam len Ukrajinci lekari, kvalitu prace
@vysost mne robili ponuku v AT, HU a na Slovensku. Rozdiel pol 40 percent lacnejší ako v HU a v AT 60 percent. Neviem aký máte problém ťažko sa mi niečo píše, keď každý prípad je individuálne posudzovaný. Tak si to pobehujete osobne a uvidíte.
@maxina2002 velmi pekne dakujem
@lenkaz357 dobry den aj ste porovnali ceny? Ja idem v pondelok do Mosone na konzultaciu na zirkonove korunky tak som zvedava.Na Slovensku nevedia co pytat.dakujem