Pustia na vanočné trhy v Budapešti neočkovaných?

14. dec 2021

Ahojte, chcela by som sa spýtať, či náhodou niekto neviete ako je to na trhoch v Budapešti, či každého kontrolujú. Neviete, či by nestačil aj test? Lebo niekde som čítala, že púšťajú iba zaočkovaných a prekonaných.

dominidi
14. dec 2021

Ano mali by iba OP..v gyori su bez regulacie

sisa_s
14. dec 2021

A to sa oplati ist po navrate do karanteny kvoli trhom?

janinah
14. dec 2021

Na jaku riť paľovu ťa tam treba? Sorry.ale plné nemocnice.plne márnice a ľudia furt lietajú kde nemusia...

renka30
14. dec 2021

Kamarat bol a vraj nic nekontrolovali, ani pri vstupe do restiky, je vsak ockovany, takze aj keby ho kontrolovali, tak je v pohode... Nahoda je debil, co ak prave teba kontrolovat budu, asi by mi to za to nestalo...

mirage
14. dec 2021

@janinah len tak. lebo si ako ockovana myslim, ze tie plne nemocnice budu bez ohladu na to, ci tam ja pojdem, ci nie. Vlani zavrete skoly, lockdown - plne nemocnice. Proste takito su ludia. A ja sice dodrziavam, co mam, ale cestovat budem, ak je to povolene.

miskakyska
14. dec 2021

... jedna tu pridala ,že" si trhy pre zaočkovaných užili a kontrolovali ich cestou späť na Slovensku...takže pravdepodobne si s testom môžeš len pískať,keď je raz dané OP🤷

katulienocka999
14. dec 2021

Boli sme cez víkend a každého kontrolovali, bez toho vas priamo na trhy nepustili