Môžem vziať malého psíka do zoo v Nyíregyháza? Nemám ho s kým nechať.
@kacena4 nevydrží, vlastne aj by áno. Ale nechcem ho nechať v klietke celý deň a zase ešte je to šteňa a nie je celkom vycvičený.
pes do ziadnej zoo nepatri .. moze vylakat zvierata .. alebo zvietaya jeho ..
@syslik81 my sme s našim psikom v ZOO boli a teda zvierata si nevsimal, tym ze je maly tak ani zvierata jeho, akurat opičky vyzerali že sa zlostia tak sme sa ihneď otočili a odišli. bola to prijemna prechadzka. asi zalezi od psika
@oonnaganamakusai ano, veď ja som to nepisala v suvislosti s madarskou ZOO, ale reagovala som na komentar pani vyssie 😊
Podľa toho aké majú nariadenia tam. Všeobecne ale do ZOO psíky nemôžu.
Ak má niekto psa, ktorý nevie byť sám a treba ho všade brat so sebou, treba vymýšľať výlety určené pre neho. Do prírody a pod. A nie trepať sa s ním do zoo, tam pes nepatrí
A neviete ako vyzerajú tie budy v zoo kde postrazia psíky?
Stena je ako male babo, docasne treba planovat podla neho a prisposobovat sa.
Nie tahat ho hocikam bez ohladu na vsetko alebo nechavat zavrete doma. A hlavene dosledne vycvicit.
Zalezi od konkretnej zoo, niekde s tym nie je problem a niekde hej. Skus priamo kontaktovat danu zoo a popytat sa, co ta zaujima.
@martina803 do ktorej ZOO sa da ísť so psom ? 🙂
No ja sa pýtam preto, lebo mi to príde zvláštne, že by mohli byť psy v ZOO povolené 😂 ale tak zjavne sú
@vahcaac na slovensku sa po novom da v kosiciach a v ČR moze ist do viacerych
@anonymanonym Odkedy sa da v Kosiciach? Dva tyzdne dozadu sa nedalo a na stranke maju stale info ze sa psy a ine zvierata v zoo nesmu pohybovat.
@anonymanonym v Ke sú psi zakázaní
@anonymanonym Fiha, tak to je novinka, lebo aj pri vstupe aj na stranke je este povodne info.
@nafka0483 myslim, ze uplne cerstva novinka to nie je, ale s aktualizaciou poriadku sa tusim veru neponahlaju 😁
@anonymanonym a kedy ste s ním boli v zoo? Môže sa pohybovať všade?
Môže všade okrem vnútorných výbehov a musí byť stále na vôdzke. Práve sme sa vrátili, mali sme dvoch stredných psov a nebol žiaden problém. 🙂
Do Košickej zoo ísť môže …
co sam doma nevydrzi?