Prosim, ktore kupalisko v Madarsku je podobne kvalitou a velkostou kupalisku v Nyíregyháza. Vycestujeme z Kosic. Dakujem pekne .
Hungarospa Hajdúszoboszló - veľké, môžeš si vybrať či chceš byť vonku alebo dnu, aquapark, a nejnovšie je tam aj Premium zóna. Kšudne sa pýtaj, boli sme tam v júli na dovolenke.
aj debrecen je super, mensie ako hajduszoboszlo, ale pre deti super, krasne prostredie uprostred paliem pod kupolou, vsetko po ruke, da sa byt dnu aj von, plus termalne casti a sauna na velmi dobre urovni. Boli sme aj v hajduzsoboszlo 2x ale do debrecenu chodime radsej.
tu je po slovensky
https://www.wellnesstips.sk/kupele/debrecen-aqu...
@xckaret Miskolc Ellipsum,Egerszalók,Demjén,Debrecen,Hajduszoboszló,
@anjelikdianka ano aj Demjén je super, tie svahovite bazeny a jaskynne bazeny v skale...
V podstate všade majú dobré kúpaliska.. ja som videla fotky toho Debrecenu, je tam aquapark ale prerobili aj kúpalisko, vyzerá to celé ako nejaké kupko z budúcnosti, a keď som dala zo zvedavosti cenu, tak to vyšlo na cca 11 eur na jednu dospelú osobu na deň..
Ale z KE máte blízko aj Mezokovesd, kúpalisko sa volá Zsóri, tiež pekne prerobene..
Tiez odporucam aquaticum v debrecene je to sice trosku dalej ale oplati sa..mega je aj hajduszoboslo kde ale byva v sezone dost ludi alebo mezokevesd ktore je skor na zapadnu stranu.. pacilo sa nam aj v Tiszaujvarosi ale tam su zbycajne cele kosice a oplati sa to skor na jeden den 🙂
Cez booking, dala som si kritériá a už len vybrala.
@xckaret Hajduszoboszlo